A început Summer Sale la Mobexpert! În perioada 5.07 – 29.08.2021, te bucuri de Reduceri de până la 50% la sute de produse. Dacă ești în căutarea unor piese noi de mobilier pentru casa ta sau vrei să faci câteva schimbări, sunt șanse mari ca pe www.mobexpert.ro și în magazinele Mobexpert să-ți găsești preferatele.

Indiferent de stilul care te definește, te asigurăm că vei găsi piese potrivite pentru orice amenajare. Spor la cumpărături!

Canapele și Fotolii

Summer Sale vine cu reduceri de până la 30% la canapele și fotolii. Poți să optezi pentru o canapea fixă sau extensibilă, un colțar de dimensiuni generoase sau un fotoliu cu recliner. În ceea ce privește cromatica și stilul pieselor, opțiunile sunt numeroase – vei vedea modele clasice, moderne, minimaliste și versatile, dar și piese în culori neutre sau vibrate, ideale pentru a amenaja orice spațiu.

fotoliu

NETTUNO Fotoliu stofă, 2.183 lei 1.637 lei

Mobilier pentru Dormitor 

Sute de produse pentru dormitor te așteaptă să-ți alegi preferatele – paturi, noptiere, comode, dulapuri. Îți poți amenaja cu ușurință un dormitor aspectuos și funcțional, alegând piese de mobilier care sunt pe gustul tău, cu reduceri de până la 40%.

pat king size

AMARETTO Pat King Size, 4.375 lei 3.063 lei

noptiera

JESSICA Noptieră, 898 lei 763 lei

comoda
dulap

Mobilier pentru Living

Dacă ești în căutare de mobilier pentru living, află că aici vei găsi reduceri de până la 50% la biblioteci, etajere, măsuțe, comode TV, console și multe alte piese care vor asigura amenajarea elegantă și practică a spațiului tău. Completează livingul cu mobilier care va aduce încăperii un plus de stil și îți va reflecta personalitatea!

biblioteca

MARTINA Bibliotecă, 4.268 lei 3.201 lei

HAVALANCE Consolă accent, 1.754 lei 1.579 lei

Mobilier pentru Dining

Pentru zona de dining din casa ta ai la dispoziție numeroase tipuri de mese fixe sau extensibile, scaune, vitrine, bufete și altele, cu prețuri reduse până la 50%. Totodată, poți găsi și seturi cu masă și scaune, obținând un decor armonios. Astfel, poți să-ți creezi un spațiu destinat servirii meselor, unde te vei bucura de o amenajare plină de stil, înconjurându-te de piese deosebite.

Mobilier pentru camera celor mici

În categoria Mobilier pentru Copii, vei găsi produse cu reduceri de până la 42%. Poți opta fie pentru piese individuale, achiziționate separat, dar și pentru seturi complete de mobilier. Orice alegere ai face, produsele alese vor asigura dezvoltarea armonioasă a celui mic, într-un mediu colorat, plăcut și relaxat.

Decorațiuni, Veselă, Covoare și Corpuri de Iluminat

În ceea ce privește decorațiunile și accesoriile pentru casa ta, categoriile noastre conțin numeroase piese care te așteaptă să le iei acasă. Completarea amenajării din casă cu ajutorul decorațiunilor este mereu binevenită, în special atunci când acestea au prețuri reduse cu până la 50%. Grație produselor variate pe care le vei găsi în oferta noastră, vei putea adăuga elementele dorite în fiecare încăpere a spațiului tău. Te invităm să vezi aici decorațiuni, veselă, covoare și corpuri de iluminat la prețuri reduse.

Pentru Pat

Seturile de așternuturi pentru pat și saltelele au prețuri reduse cu până la 50%. În funcție de gusturile tale, poți găsi atât piese mai simple, cu o culoare versatilă, dar și unele cu imprimeuri și broderii spectaculoase. Indiferent de aspect, toate sunt realizate din materiale calitative, menite să-ți asigure un somn odihnitor.

AVERY Saltea, 819 lei 614 lei

Terasă și Grădină

Temperaturile plăcute și lumina naturală a soarelui te îmbie să petreci cât mai mult timp afară. Pentru asta, ai nevoie de un mobilier pentru terasă sau grădină cu protecție UV, impermeabil, care să îți permită să savurezi cafeaua sau să servești masa alături de prieteni sau familie, cu reduceri de până la 50%.

Profită de reducerile verii și alege produsele preferate pentru o amenajare practică și aspectuoasă!

*Prețurile produselor prezentate în articol sunt valabile la data publicării acestuia.