Când vine vorba de amenajarea livingului din apartament, ideile sunt nelimitate indiferent de dimensiunea acestuia. Este nevoie de creativitate și, bineînțeles, de piese practice și aspectuoase aranjate în mod armonios. 🙂 Vă prezentăm câteva piese de mobilier adecvate unui living de dimensiuni reduse.

Canapeaua și fotoliul

Pentru amenajarea unui spațiu mic, dar vesel și modern, o canapea extensibilă este întotdeauna binevenită. Este foarte practică și o poți transforma într-un pat confortabil oricând dorești. Un fotoliu bine ales nu va face altceva decât să aducă un plus de confort livingului din apartament. În același timp, va întregi aspectul de vis al încăperii.

Măsuța

Pe lângă funcționalitatea pe care o are, o măsuță realizată în linii simple și moderne va contribui cu succes la decorul aparte al livingului tău.

Covorul

Dacă alegi un covor aspectuos, de culoare deschisă, vei maximiza automat spațiul la nivel vizual. Un covor vesel colorat va oferi senzația de spațiu destins și primitor. În plus, este un accesoriu care va decora livingul cu ușurință.

Biblioteca modulară, etajerele și polițele

Cel mai mare avantaj pe care ți-l oferă o bibliotecă modulară este acela că o poți aranja exact așa cum îți dorești, creându-ți singur livingul ideal. Etajerele și polițele servesc drept suport perfect pentru obiectele decorative și nu ocupă mult spațiu.

Decorațiunile ideale

Pentru că decorațiunile definesc personalitatea unui spațiu, asigură-te că le alegi pe cele potrivite pentru livingul tău. Lasă-ți imaginația să zburde și fii original în decorarea spațiului.

Alege piesele care-ți plac și relaxează-te în voie la tine în living.

*Prețurile produselor prezentate în articol sunt valabile la data publicării acestuia.