Pentru că este locul în care petrec cel mai mult timp, dormitorul copiilor trebuie să le ofere acestora toate condițiile pentru a se dezvolta într-un mod armonios. În apartamente, camera celor mici nu are întotdeauna dimensiuni ample. Prin urmare, e necesar să te adaptezi și să valorifici la maximum spațiul din aceasta încăpere. Îți prezentăm câteva elemente care te vor ajuta să amenajezi o cameră veselă și practică pentru cei mici.

Patul supraetajat – piesa de rezistență

Principalul avantaj al paturilor supraetajate este că salvează spațiul. Designul compact al acestora este ideal pentru camerele de dimensiuni reduse. Acestea sunt foarte practice pentru apartamente, au un aspect vesel și sunt versatile, așa că le puteți integra în orice decor.

Dulapul încăpător – de nelipsit

Dulapul este o piesă necesară în orice dormitor, iar unul de dimensiuni generoase și atent compartimentat este întotdeauna binevenit în camera copiilor. Acesta este spațiul perfect pentru garderobele celor mici, și, în plus, poate contribui cu stil și creativitate la aspectul încăperii.

Spațiile de depozitare – utile și aspectuoase

Pentru numeroasele jucării, cărți, caiete și obiecte decorative, spațiile de depozitare sunt indispensabile. Fie că vorbim despre etajere, noptiere sau chiar comode, acestea vor salva mult spațiu, iar camera celor mici va avea un aspect ordonat și îngrijit.

Biroul – momente de lectură și studiu

Un birou practic este esențial în camera celor mici. Temele pentru acasă și lectura se vor desfășura într-un mediu plăcut și amenajat în camera copiilor. Vesel decorat, locul destinat acestor activități le va stârni curiozitatea și dorința de cunoaștere.

Deși amenajarea camerei copiilor în apartament poate părea o provocare, este o activitate distractivă, cu rezultate surprinzătoare.

*Prețurile produselor prezentate în articol sunt valabile la data publicării acestuia.