Pe noi, vremea mohorâtă de afară ne duce cu gândul la căldura sărbătorilor de iarnă, care se apropie cu pași repezi.

Pentru că în perioada 30.10-12.11.2019, te bucuri de până la 20% Reducere la Toată Categoria de Decorațiuni pentru Crăciun și Brazi Artificiali, astăzi am decis să îți prezentăm favoritele noastre. Ne dorim, astfel, să te inspirăm în luarea unei decizii cu privire la ornamentele pe care le vei alege anul acesta pentru casa ta. 

Spor la cumpărături!

Globuri cu personalitate❄️

Ca în fiecare an, ne place să te surprindem cu globurile ideale pentru tine. Din sticlă, suflate manual, cu diverse modele și culori deosebite, globurile de anul acesta te vor ajuta să împodobești un brad spectaculos.

Decorațiuni magice🌟

Fie că le agăți în brad sau le așezi în casă, după bunul plac, decorațiunile de Crăciun de la Mobexpert vor aduce un aer magic în spațiul tău. Multitudinea de forme, materiale și culori va crea în casa ta un cadru de poveste. Totodată, pot fi oferite precum cadouri pentru toți cei dragi.

Mobexpert Blog. Deco Crăciun

WILLOW Decorațiune 21 lei 18 lei*

Instalații luminoase🕯️

Decorul de iarnă este desăvârșit doar atunci când adaugi câteva instalații luminoase! Aprinse la înserat, așezate la geam sau în brad, instalațiile luminoase completează cu succes cadrul de sărbătoare. Poți opta fie pentru ghirlande, fie pentru diverse figurine precum cele de mai jos.

Brazi artificiali🎄

Pentru că bradul este în centrul atenției de Crăciun, alege unul exact pe gustul tău! Mai jos poți am inserat câteva modele, însă te invităm să vezi întreaga secțiune pentru a-l alege pe cel potrivit pentru tine. Atent decorat cu podoabele preferate, bradul tău va fi vedeta sărbătorilor de iarnă.

Pregătește-te din vreme cu decorațiuni, globuri și ornamente de Crăciun pentru un spațiu de poveste. 🎄

*Prețurile produselor prezentate în articol sunt valabile la data publicării acestuia.