Mobexpert Blog Portret de Familie 2016


Unde?
 În incinta Flanco Băneasa din Baneasa Shopping City.
Când? 12-18 decembrie, între orele 17:00 – 21:00.

Clipele petrecute alături de cei dragi sunt neprețuite, astfel că merită surprinse pentru a se transforma peste ani în amintiri frumoase. Și ce perioadă a anului definește mai bine ideea de familie unită dacă nu cea a sărbătorilor de iarnă?

Așadar, înarmează-te cu un zâmbet larg, asigură-te că cei dragi îți urmează exemplul și vino până pe 18 decembrie la cea de-a șasea ediție a campaniei Portret de Familie. Aici, vei avea ocazia să te fotografiezi în livingul Mobexpert, într-un decor specific Crăciunului, creat special pentru voi.

La finalul evenimentului, vei primi fotografiile în format digital pe adresa de e-mail. În plus, fotografia cea mai reușită va fi printată în mai multe exemplare în format 10×15 cm, pe care le vei primi gratuit pentru a le trimite apropiaților sau pentru a le înrăma și a le expune pe noptieră, comodă sau birou.

Deoarece știm că cei mici sunt puțin mai nerăbdători, familiile cu copii vor avea prioritate la realizarea fotografiilor. În rest, regula este cât se poate de simplă: primii veniți, primii serviți… sau, mai degrabă, fotografiați.

Important de menționat: când spunem ”familie” nu ne referim doar la sensul propriu al cuvântului. Așadar, simte-te liber să vii însoțit de copii, partener de viață, rude, prieteni, colegi de birou sau de orice altă persoană despre care poți spune cu mândrie că face parte din familie.

Eveniment organizat de Foto Union.