De cele mai multe ori, holul este o încăpere de dimensiuni relativ mici, pe care, din lipsă de spațiu, nu o putem decora întotdeauna așa cum ne dorim. În acest sens, este important să valorificăm pe cât posibil spațiul pe care îl avem la dispoziție, pentru a ne bucura de un hol modern și personalizat în funcție de preferințe. Iată mai jos 4 elemente esențiale care te vor ajuta să ai un hol organizat și amenajat cu stil.

Cuierul – piesa de nelipsit

Cuierul este piesa esențială din orice hol. Îți oferă locul unde îți poți lăsa jachetele, astfel încât acestea îți vor fi întotdeauna la îndemână înainte de a ieși din casă.

Mobilier pentru hol. Mobexpert Blog

VENCE Cuier hol, 264 Lei

Oglinda – utilă și estetică

Pentru o ultimă privire înainte de a ieși din casă, oglinda din hol este o piesă esențială. Aceasta contribuie cu funcționalitate la amenajarea holului tău și are și un rol decorativ însemnat.

Comoda pentru pantofi – locul ideal pentru încălțăminte

Comoda pentru pantofi îți oferă posibilitatea de a-ți păstra încălțămintea într-un mediu potrivit și sigur. Comodele sunt atent compartimentate, așa că îți poți așeza încălțămintea într-un mod eficient și organizat.

Decorațiunile – prezente în toată casa

Dacă spațiul îți permite, optează pentru decorațiuni utile, pe care le poți folosi ori de câte ori ai ocazia. Poți alege un mic cuier pentru chei, o băncuță pe care să o așezi la intrare sau un suport pentru umbrele.

Dimensiunile mici ale holului reprezintă o provocare – te îndeamnă să îți pui la încercare creativitatea și să transformi o încăpere simplă într-una modernă și plină de viață. Fie că vorbim despre cuiere sau mici decorațiuni, este important ca piesele pe care le alegi să fie pe gustul tău.