Holul este locul unde vrei să te mai privești o dată în oglindă înainte de a-ți începe ziua, dar și cel care te întâmpină de fiecare dată când ajungi acasă. Așadar, atunci când vine vorba despre amenajarea acestui spațiu din casa ta, trebuie să ții cont de două aspecte – funcționalitatea și confortul pe care ți le pune la dispoziție.

În articolul de astăzi, îți prezentăm 8 piese pentru hol, dar și 36 de imagini care îți arată cum pot fi incluse în amenajarea din casa ta.

Te invităm să vezi aici întreaga noastră categorie de produse pentru hol, care cuprinde mai bine de 600 de produse.

Dulapul sau Garderoba

Dulapul pentru hol are un rol foarte important în organizarea hainelor pe care îți dorești să le ai mereu la îndemână. Atât dulapurile cu rafturi, cât și cele cu bară pentru umerașe îți pun la dispoziție un spațiu generos pentru depozitare. Pe lângă haine, eșarfe sau pălării, piesele de dimensiuni mai mari îți permit să stochezi și genți. Asemenea dulapului, o garderobă pentru hol înseamnă mult spațiu pentru depozitarea hainelor și accesoriilor necesare. Dacă alegi o piesă de mobilier cu oglindă incorporată, vei putea să-ți mai privești o dată întreaga ținută, chiar înainte de a ieși din casă. O astfel de piesă poate fi inclusă cu ușurință în decoruri diverse sau poți construi amenajarea din hol în jurul ei, fiind cea mai impunătoare din tot spațiul.

Vezi aici întreaga noastră colecție de dulapuri pentru hol.

Vezi aici întreaga noastră colecție de garderobe pentru hol.

Cuierul suspendat

Dacă spațiul din hol este destul de restrâns, îți recomandăm să iei în considerare adăugarea unui cuier suspendat. Acesta poate fi așezat atât pe ușă, în special în cazul unui hol închis, dar și pe perete. Deși are dimensiuni reduse, un cuier suspendat este prevăzut cu mai multe agățători pentru haine, genți, pălării, fulare sau chei. Modelele sunt diverse, așa că poți alege unui sau mai multe care pot fi incluse în amenajarea din hol.

Vezi aici toată colecția noastră de cuiere suspendate.

Console

Consolele sunt alegerea ideală pentru holuri, în special pentru cele înguste. Eleganța lor este de necontestat, o consolă contribuind semnificativ la amenajarea spațiului din hol, având un impact puternic asupra întregului decor. Așezată lângă perete, consola nu va ocupa mult spațiu și reprezintă suportul perfect pentru cele mai dragi decorațiuni, dar și pentru diverse lucruri pe care nu vrei să le uiți acasă.

Vezi aici întreaga noastră colecție de console.

Banchete

Pe lângă faptul că este un accesoriu deosebit de aspectuos, bancheta din hol joacă și un rol funcțional. O poți folosi de fiecare dată când îți cureți pantofii sau te încalți, așezându-te confortabil. Poți opta pentru o banchetă prevăzută atât cu coșuri, unde poți depozita diverse accesorii, dar și cu un raft special pentru încălțăminte, care îți permite să așezi în mod ordonat perechile pe care le porți cel mai des și să le ai mereu la îndemână.

Vezi aici întreaga noastră colecție de banchete.

Pantofarul

Pantofarele și comodele pentru pantofi sunt piese special concepute pentru a depozita perechile de încălțăminte într-un mod cât mai sigur și organizat. Prevăzută cu multe rafturi și spații pentru alte accesorii, o astfel de piesă poate stoca chiar și 18 perechi de încălțări. Întrucât există piese cu rafturi de diferite dimensiuni, vei avea cât mai multe tipuri de încălțăminte într-un singur loc, putând să păstrezi atât încălțăminte sport și pantofi, cât și bocanci sau ghete de iarnă.

Vezi aici întreaga noastră colecție de pantofare și comode pentru pantofi.

Seturile de oglinzi

Seturile de oglinzi sunt decorațiuni de efect atât pentru living sau dormitor, cât și pentru spațiul din hol. Dacă holul tău este de dimensiuni mai mici și nu îți permite să incluzi câteva decorațiuni, oglinzile sunt soluția ideală. Ele pot fi așezate pe perete, alungând monotonia oricărui spațiu. Ramele lor spectaculoase vor aduce o notă de eleganță locului, latura funcțională fiind dublată de cea estetică.

Vezi aici întreaga noastră categorie de seturi oglinzi.

Suportul pentru umbrelă

Suportul pentru umbrelă este un accesoriu care nu ar trebui să lipsească din hol, mai ales în zilele ploioase. Acesta protejează de umezeală atât suprafața podelei, cât și pe cea a covorului, și păstrează umbrele într-un mod ordonat. Totodată, vei avea mereu umbrela aproape și în același loc, pentru a o putea lua la tine chiar înainte de a ieși din casă, fără a fi nevoit să o cauți prin alte locuri.

Vezi aici întreaga noastră colecție de suporturi pentru umbrele.

Alege piesele potrivite pentru hol și creează un spațiu confortabil și estetic la tine acasă.

*Prețurile produselor prezentate în articol sunt valabile la data publicării acestuia.