Este important să te simți bine în toate încăperile din casa ta, iar baia trebuie să fie o oază de relaxare pentru tine. Pentru a te bucura de confortul pe care ți-l pune la dispoziție baia ta, e necesar să ai în vederea amenajarea acesteia. Dacă îți dorești să te bucuri de o baie modernă, definită de stil, alege piese de mobilier pe măsură, care se vor ridica la nivelul așteptărilor tale!

Dacă te afli în căutarea unor noi piese de mobilier pentru baie și încă nu te-ai hotărât, pe www.mobexpert.ro, în perioada 10.06-21.07.2019, te bucuri de 20% Reducere la toată colecția de mobilier pentru baie și sanitarehttps://mobexpert.ro/collections/mobilier-baie-oferte-speciale.

Ai în vedere cromatica băii tale

Pentru a obține aspectul pe care ți-l dorești pentru baia ta, e important să ai în vedere culorile pe care vrei să le folosești în amenajarea spațiului. Pentru o încăpere unde predomină culorile deschise, poți merge pe clasicul alb, bej sau gri. În același timp, culorile neutre oferă versatilitate băii și îți permit să o accesorizezi după bunul plac. Dacă te pasionează culorile mai închise, îți recomandăm piese de mobilier de culoare neagră sau maro foarte închis, care vor evidenția eleganța băii.

În ceea ce privește culoarea accesoriilor din baie, poți urma aceeași regulă. De exemplu, dacă ești de părere că mobilierul în culori închise este prea mult pentru gustul tău, poți alege această cromatică pentru cadă, bateria lavoarului sau cea a cabinei de duș.

Set de mobilier sau piese individuale?

Pe de-o parte, dacă vrei ca baia ta să aibă un aspect unitar, poți achiziționa seturi de mobilier și te vei avea la dispoziție toate piesele de care ai nevoie în baie, iar eleganța lor este incontestabilă. Pe de altă parte, poți crea amenajarea băii tale și cu piese de mobilier pe care să le cumperi individual. În felul ăsta, poți combina mai multe stiluri sau culori, iar rezultatul va fi unul cu personalitate.

Alege oglinda potrivită

Oglinzile întregesc amenajarea din baie, completând-o cu stil. Pentru a le include în baia ta, poți opta fie pentru una cu ramă simplă, fie pentru un model mai ieșit din comun. De asemenea, dacă nu dispui de mult spațiu în baie, ai posibilitatea de a alege un dulap cu oglinzi pe care îl poți suspenda pe perete. Astfel, te bucuri de oglinda de care ai atâta nevoie, dar ai la dispoziție un spațiu în plus pentru depozitare.

Piesele de mobilier potrivite îți vor pune la dispoziție un spațiu unde eleganța este cea care dictează.

*Prețurile produselor prezentate în articol sunt valabile la data publicării acestuia.