Atunci când vorbim despre apartamente, ar fi bine să lăsăm deoparte ideea conform căreia dimensiunile reduse ale acestora pot avea un impact major asupra amenajării interioare.

Piesele de mobilier din colecția Mobexpert Apartamente au dimensiuni mai mici, sunt compacte și susțin amenajările aspectuoase și exprimarea personalității prin intermediul acestora, însă pun mult accent pe latura practică.

În articolul de astăzi îți prezentăm numeroase piese de mobilier pentru apartament, pentru ca tu să te poți inspira și contura amenajarea ideală.

Mobexpert Blog. Apartamente

Canapele și Living

Pentru living, cea mai bună alegere va fi întotdeauna canapeaua extensibilă, funcționalitatea acesteia fiind incontestabilă. Ziua canapea, noaptea pat – folosită precum o canapea obișnuită în timpul zilei, aceasta poate fi transformată rapid într-un pat confortabil pentru tine sau oaspeții tăi.

O altă soluție pentru livingul din apartamente este mobilierul modular. O bibliotecă modulară este mai mult decât binevenită în apartament, întrucât este prevăzută cu numeroase spații pentru depozitare, esențiale în încăperile de dimensiuni reduse. Liniile simple pun în valoare designul minimalist și încurajează amenajările în stil contemporan.

Pentru Zona de Dining

Dacă la tine acasă zona de dining este inclusă în living, poți alege cu încredere piese de mobilier realizate în linii simple, care nu vor încărca spațiul la nivel vizual. Optează pentru o masă extensibilă cu scaune pliabile, deoarece sunt ușor de manevrat și depozitat. Poți include în living un bufet care, pe lângă stocarea veselei, tacâmurilor și a textilelor pentru masă, va servi drept suport elegant pentru cele mai dragi decorațiuni.

Pentru Dormitor

Confortul poate rămâne pe primul loc chiar dacă dimensiunile spațiului pe care îl ai la dispoziție sunt mai mici. În colecția Mobexpert Apartamente vei găsi numeroase produse pentru dormitorul apartamentului tău, de la paturi și dulapuri până la comode și noptiere. Utilitatea și estetica se îmbină perfect, iar stilurile diverse îți permit să-ți alegi exact ce-ți dorești. Dacă locuiești într-un apartament nu înseamnă că îți îngrădești creativitatea în ceea ce privește designul interior, ci, dimpotrivă, o poți valorifica – ai la dispoziție atât piese moderne de mobilier, cât și produse realizate în stil clasic, romantic sau minimalist.

Camera Copiilor

Camera copiilor trebuie să le pună acestora la dispoziție mediul ideal pentru a se dezvolta într-un mod armonios. Pentru că cei mici au nevoie de numeroase jucării, cărți, rechizite și multe alte accesorii, e necesar să găsești metoda perfectă pentru a le stoca pe toate; astfel, vei valorifica spațiul, iar copiii se vor bucura în voie de camera lor.

Paturile suprapuse salvează mult spațiu, la fel și corpurile de mobilier suspendate. De asemenea, te sfătuim să alegi comode și dulapuri înalte pentru hainele și lucrurile celui mic.

Sperăm ca produsele din colecția Mobexpert Apartamente să te inspire în alegerea mobilierului perfect pentru spațiul tău!

*Prețurile produselor prezentate în articol sunt valabile la data publicării acestuia.