Cei mici așteaptă cu nerăbdare venirea sărbătorilor de iarnă, perioadă pe care o asociază în mod automat cu venirea lui Moș Crăciun. Știm că fericirea acestora în momentul în care desfac cadourile este neprețuită pentru tine, astfel că ți-am pregătit câteva idei cu care să îi surprinzi în cel mai plăcut mod.

Iată ce poți alege să le oferi în dar pentru a te asigura că așteptarea celor mici a fost pe deplin meritată.

Jucării simpatice pentru copii cuminți

O opțiune ce poate fi luată în calcul de fiecare dată, fără teama de a da greș, este să le oferiți jucării. Un animăluț simpatic de pluș sau un cățeluș din lemn dotat cu roți și ghidon se vor transforma rapid în partenerii de joacă preferați ai prichindeilor.

Decorațiuni inspirate pentru cameră

Pune-le creativitatea la lucru și ajută-i să își personalizeze camera cu ajutorul unor decorațiuni vesele. Un foto display îi va încuraja să facă fotografii sau, de ce nu, desene sau picturi pe care ulterior să le expună.

Cadouri pentru un somn ușor

Oferă-le în dar un somn liniștit și odihnitor cu ajutorul unui așternut cu model vesel, realizat din materiale de calitate superioară, care permit o bună aerisire pe durata nopții. Completează-l cu o pilotă moale și ușoară, realizată din fibre naturale de bambus, ideale pentru reglarea umidității și a temperaturii.

Un plus de lumină cu ocazia sărbătorilor

O veioză sau un lampadar sub formă de glob pământesc îi vor ajuta pe cei mici să își dezvolte cultura generală, asigurând în același timp iluminatul corespunzător al încăperii. Desigur, acestea nu suplinesc principala sursă de lumină, care poate fi asigurată cu ajutorul unei lustre vesel colorate.