În general, baia este privită ca o încăpere în care funcționalitatea prevalează în fața esteticului. Noi avem însă dovada incontestabilă că cele două aspecte pot fi satisfăcute concomitent și, bonus, fără o investiție substanțială.

Suntem de părere că până și micile schimbări pot produce efecte vizibile la nivelul decorului. Astfel, cu câteva accesorii atent alese, puteți să înveseliți aspectul băii voastre și să îi dați un aer fresh.

Renunță la vechiul prosop

Nimic nu se compară cu atingerea catifelată a unui prosop nou, special creat din bumbac moale pentru a îți răsfăța pielea. În plus, acesta va aduce și un plus de stil în cadrul băii, astfel că te ajută în același timp să punctezi și la capitolul aspect.

Răsfăț pentru tălpi

După ce ieși din baie sau duș, un covoraș moale cu un aspect deosebit îți va lăsa impresia că pășești pe un norișor pufos. Pentru a prelungi această senzație plăcută, poți opta pentru o pereche de papuci de baie cel puțin la fel de confortabili.

Soluții elegante pentru depozitarea rufelor

Hainele ce urmează a fi spălate își pot găsi cu ușurință locul într-un coș elegant, realizat din împletitură de fibre naturale, material textil și/sau metal. Alege un model unic, cu personalitate, care să își lase amprenta la nivel vizual.

Organizează cu stil produsele din baie

Produsele de îngrijire și igienă personală pe care vrei să le ai la îndemână în baie sunt numeroase (periuța și pasta de dinți, săpunul, discurile demachiante etc.). Totuși, acest lucru nu trebuie să te împiedice să le păstrezi în ordine.