Îți mobilezi pentru prima dată bucătăria sau te-ai decis să o schimbi pe cea veche cu una nouă? În perioada 31.05 – 04.07.2021, beneficiezi de 10% reducere la Toată Colecția de Bucătării și Electrocasnice.

În portofoliul nostru vei găsi o gamă diversificată de mobilier pentru bucătărie, care să îți satisfacă experiența gătitului, dar și să încânte vizual. Atât modelele clasice, cât și cele moderne sunt modulare, fapt care permite încadrarea lor în orice spațiu. Descoperă întreaga noastră colecție de bucătării și găsește mobilierul potrivit.

Bucătăriile Mobexpert fabricate în România sunt realizate din materiale calitative, dotate cu feronerii Blum care au garanție pe toată durata de viață a mobilierului. Acestea aduc o funcționare ireproșabilă, confort și ergonomie bucătăriei tale.

Electrocasnicele sunt piese nelipsite dintr-o bucătărie complet utilată. Asigură-te că ai elementele necesare pentru ca prepararea mesei să fie cât mai facilă și distractivă. Alege obiecte atât practice, cât și aspectuoase, pentru un plus în decor.

Te invităm să arunci o privire peste articolul nostru de blog, în care îți prezentăm idei de amenajare pentru o bucătărie așa cum îți dorești. 

*Prețurile produselor prezentate în articol sunt valabile la data publicării acestuia.