Magia sărbătorilor de iarnă plutește în aer. Colindele răsună în tot orașul, mirosul de brad e pretutindeni, iar luminițele colorate încălzesc sufletele înfrigurate. E timpul pentru amenajarea casei în straie de sărbătoare.
Pentru ca totul să arate impecabil, niciun colțișor nu trebuie ignorat. Îți prezentăm în continuare câteva soluții care vor contribui la crearea unei atmosfere de basm în fiecare dintre camerele casei tale.

Mobexpert Blog. Cum sa aduci Craciunul in fiecare camera din casa ta

Piesa de rezistență a decorului pentru Crăciun este bradul, iar locul acestuia nu poate fi în altă parte decât în cea mai spațioasă și mai frecventată cameră: livingul. Indiferent dacă preferați unul natural sau artificial, globurile, instalațiile luminoase și tot felul de alte decorațiuni îl vor face să strălucească atât la propriu, cât și la figurat.

Odată ce ai decorat bradul, următorul pas este să creezi în jurul acestuia un ambient la fel de vesel, care să emane la rândul său un aer de sărbătoare. O coroniță realizată din conuri de brad sau una colorată în culori aprinse și o decorațiune ce îl are în prim plan pe cel mai popular personaj al acestei perioade, Moșul, te vor introduce în atmosfera Crăciunului încă de la primii pași făcuți în casă.

Masa de Crăciun este unul dintre cele mai importante momente ale zilei, astfel că zona de dining nu are cum să fie ignorată atunci când decorezi casa. O față de masă cu reflexii argintii, câteva suporturi de farfurie cu model specific sărbătorilor și piese de veselă elegante, realizate din materiale fine, vor crea un aspect festiv.

Mobexpert Blog Cum aduci Craciunul acasa

Foto: Gama pentru Dining MADONNA

Bucătăria joacă un rol crucial în ecuația unor sărbători reușite, având în vedere că este locul în care pregătești toate bunătățile care vor umple masa. O draperie, o pernă pentru scaun și un set de accesorii – toate în culorile specifice Crăciunului, alb și roșu – constituie decorul perfect.

Mobexpert Blog. Cum sa aduci Craciunul in fiecare camera din casa ta

După o zi perfectă, plină de activități, oboseala își face inevitabil simțită prezența. Astfel, la finalul serii, te așteaptă în dormitor patul tău confortabil, îmbrăcat din cap până în picioare în haine de sărbătoare.

Nimic nu este mai potrivit pentru a te deconecta de la toată energia negativă și a intra în atmosfera de sărbătoare decât o baie lungă, acompaniată de lumânări și învăluită în miresme ce desfată simțurile.