Mobexpert Blog. Culori Crăciun

Am mai spus că mesele din perioada sărbătorilor sunt cu adevărat speciale. Pe lângă faptul că cei dragi îți sunt alături și vă puteți bucura împreună de momente deosebite, decorul inedit și accesoriile mesei îi oferă acesteia un aspect magic.

Cel mai des întâlnite și utilizate culori în decorul din perioada sărbătorilor de iarnă sunt roșu, argintiu și auriu, iar fiecare dintre ele are un farmec aparte. Alege culoarea care te reprezintă și dă frâu liber imaginației pentru pregătirea mesei de Crăciun.

Decorează cu Argintiu

De la decorațiunile bradului și până la cele de pe masa de Crăciun – totul poate fi argintiu. Nuanțele de argintiu sunt foarte populare în perioada iernii, oferind spațiului un aspect de poveste. Acestea reușesc să completeze decorul cu mult bun gust și eleganță, amenajând masa într-un mod discret. Tacâmurile și suporturile pentru farfurii vor străluci și vor sublinia rafinamentul care domnește în încăpere.

Completează masa cu Auriu

Decorațiunile aurii așezate pe masa de Crăciun vor crea o atmosferă caldă, iar toți invitații îți vor aprecia bunul gust cu care ai amenajat locul. Un set cu inele aurii pentru șervețele se va evidenția cu mult rafinament, iar o față de masă cu detalii deosebite va accesoriza cu eleganță.


Folosește Roșu pentru un decor clasic

Dacă optezi pentru roșu în decorul mesei de sărbători, știi deja că ai ales un clasic. Există numeroase piese de veselă și accesorii de această culoare care vor oferi mesei un aspect desprins din povești. Fie că optezi pentru imprimeuri cu Moș Crăciun pe o față de masă sau îți dorești ceva mai simplu, cum ar fi un suport pentru farfurie, opțiunile sunt numeroase; trebuie doar să-ți alegi preferatele! 🙂

Dacă îți dorești o cromatică deosebită pentru masa de sărbători, roșu, argintiu și auriu sunt trei opțiuni care o vor decora cu eleganță și bun gust. Fiecare culoare va accesoriza spațiul într-un mod aparte, dar, dacă îți pui la încercare creativitatea, le poți combina, rezultatul fiind unul inedit. 🙂

*Prețurile produselor prezentate în articol sunt valabile la data publicării acestuia.