Simplă, dar în același timp elegantă, culoarea anului 2020, Classic Blue, este ideală pentru a crea o amenajare plină de rafinament.

Instilling calm, confidence, and connection, this enduring blue hue highlights our desire for a dependable and stable foundation on which to build as we cross the threshold into a new era.

Pantone Color Institute

Mobexpert Blog. Classic Blue

Cu ce culori se asortează?

Întrucât este puternic din punct de vedere estetic, albastrul clasic poate fi combinat cu succes cu tonuri mai stinse ale aceleiași culori, rezultatul fiind unul armonios și echilibrat. Așadar, albastrul deschis sau pastel sunt două exemple excelente. În ceea ce privește includerea culorii în designul interior, opțiunile sunt numeroase și îndrăznețe, culoare în sine fiind una care exprimă încredere și siguranță. Albastrul clasic poate fi alăturat tonurilor de roz, gri, crem, verde, bej, chiar și portocaliu.

Cum poate lua parte la amenajarea casei tale?

Simplitatea care caracterizează albastrul clasic îi asigură acestuia versatilitatea, astfel că poți include culoarea anului 2020 în orice spațiu din casa ta. Începe prin a introduce piese de mobilier în încăperi amenajate în culori neutre sau mai deschise, contrastul dintre albastrul clasic și celelalte culori fiind unul care se va evidenția cu multă delicatețe. Întrucât Classic Blue exprimă atât siguranță, cât și liniște, îl poți include în toate încăperile, de la dormitor, living și dining, până la bucătărie sau baie, cu garanția că vei obține o amenajare estetică și deosebită.

Dacă ești de părere că albastrul clasic nu te reprezintă suficient de tare încât să adaugi piese masive în această culoare la tine acasă, dar vrei totuși să aduci câteva accente în această nuanță în spațiul tău, poți opta pentru diverse decorațiuni și accesorii. De exemplu, un astfel de covor va aduce încăperii un plus de personalitate, tablourile vor alunga monotonia pereților, iar câteva piese de veselă vor aduce mai multă culoare mesei.

Mai jos îți prezentăm câteva metode prin care poți include culoarea albastru clasic în amenajarea din casa ta.⬇️

Mai jos poți vedea și decoideea Mobexpert de săptămâna aceasta, care conține doar produse în nuanța Classic Blue. Sperăm să fie o sursă de inspirație pentru tine!

Mobexpert Blog. Classic Blue

Datorită caracteristicilor sale, albastrul clasic își va găsi rapid un loc în spațiul tău și va contribui la crearea unei estetici armonioase.

*Prețurile produselor prezentate în articol sunt valabile la data publicării acestuia.