Culoarea anului 2019 este Living Coral, care îmbină într-un mod deosebit nuanțe vibrante și, totodată, delicate. Este alegerea perfectă pentru un decor creativ, asupra căruia îți poți lăsa amprenta într-un mod cât mai original.

“Vibrant, yet mellow, Living Coral embraces us with warmth and nourishment to provide comfort in our continually shifting environment.”

Pantone Color Institute

Mai jos, îți arătăm câteva metode simple prin care poți include culoarea în amenajarea ta, pentru un an nou plin de stil.

Mobexpert Blog. Culoarea anului - Living Coral

Cu ce culori se asortează?

Poți include cu toată încrederea culoarea Living Coral în amenajarea ta. Va contrasta într-un mod absolut spectaculos alături de bej, albastru deschis, diverse nuanțe de gri și, pentru rezultate mai îndrăznețe, poți încerca și verde sau galben.

Adaugă piese răsunătoare

Living Colar este făcut pentru a fi pus în evidență; este o culoarea vibrantă, plină de farmec, așa că te poți folosi de calitățile sale deosebite pentru a adăuga amenajării tale piese pe măsură. Un fotoliu confortabil, în nuanță Living Coral, va aduce spațiului un plus de prospețime și eleganță, indiferent de locul în care vrei să-l așezi.

  • Fie că optezi pentru un fotoliu sau alegi un scaun operațional, un astfel de element va adăuga spațiului un plus de culoare și optimism, reușind să alunge monotonia oricărei încăperi.
  • Fotoliile și scaunele rotative au linii simple și forme generoase și vă permit să vă mișcați în voie. O bază metalică sau de culoare închisă va contrasta în mod spectaculos cu nuanța Living Coral.
  • O astfel de piesă se potrivește de minune atât în living, creând un loc relaxant și plăcut, cât și în biroul de acasă, unde inspiră o amenajare plină de originalitate și creativitate.
  • Culoarea vibrantă va evidenția elementul și, dacă îl alături unor piese de mobilier în nuanțe mai deschise, amenajarea va fi una temperată și modernă.

Accesorii de efect

Accesoriile și decorațiunile desăvârșesc orice amenajare, iar cele în nuanța Living Coral vor inunda încăperea cu eleganță și rafinament. Poți alege atât o piesă mai mare, cât și alte elemente care, în ciuda dimensiunilor, vor reuși să se evidențieze și să se integreze într-un mod armonios în decorul casei tale. Un pled pentru fotoliu va crea locul perfect pentru relaxare și, totodată, va juca și un rol decorativ aparte.

  • Decorațiunile desăvârșesc amenajarea casei tale. Indiferent de designul și culoarea pe care le alegi pentru acestea, ele vor adăuga o notă de personalitate spațiului tău.
  • Caracteristicile decorațiunilor tale vor fi puse în evidență de culoarea Living Coral și vor aduce un aer fresh încăperii.
  • Fie că vrei ceva discret sau o piesă mai mare, Living Coral este alegerea ideală – contribuie la o amenajare modernă și echilibrată din punct de vedere cromatic.
  • În timp ce detaliile fine Living Coral ale unui tablou se vor evidenția în mod discret, un covor în această nuanță va fi o adevărată declarație de curaj, dar și stil.
  • Un pled este perfect atât pentru un fotoliu, cât și pentru canapea sau pat și, în timp ce îți oferă un nivel ridicat de confort, joacă și un rol decorativ deosebit.

Fie că optezi pentru ceva mai simplu sau vrei să faci o alegere pronunțată, Living Coral va aduce, cu siguranță, un aer spectaculos casei tale.

*Prețurile produselor prezentate în articol sunt valabile la data publicării acestuia.