Nuanțată și plină de emoție, Ultra Violet a primit titlul de culoarea anului 2018. Comunică inventivitate și originalitate, fiind o culoare simbol pentru nonconformism. Nuanță profundă de mov, Ultra Violet reprezintă o alegere deosebită pentru un decor unic, plin de personalitate.

„Inventive and imaginative, Ultra Violet lights the way to what is yet to come.”
– Pantone Color Institute

Detalii colorate

Fie că optezi pentru o pernă violet, un pled simpatic, draperii sau flori colorate, cea mai simplă modalitate pentru a decora cu Ultra Violet este prin intermediul micilor accente de culoare. Odată cu noul an, acestea vor fi binevenite în amenajarea ta, oferindu-i un aer proaspăt și o imagine care stimulează creativitatea și induce bunădispoziție și energie.

Experimentează cu o piesă accent

Un îndemn la nonconformism, Ultra Violet inspiră noutate și originalitate. Ce prilej mai bun de a primi în amenajarea ta o piesă de mobilier plină de personalitate? Canapele, fotolii, banchete sau scaune, piesele de mobilier violet se potrivesc de minune în amenajările moderne, deosebindu-le cu stil.

Cu ce culori se asortează?

Ultra Violetul este cel mai bine pus în valoare de culorile luminoase și poate fi asortat cu încredere nuanțelor de gri. O asemenea combinație cromatica este ideală pentru a-i tempera efectul și reprezintă o alegere potrivită persoanelor care nu sunt adepte culorilor puternice și care apreciază simplitatea.

Pentru un decor diafan și creativ, asortează-l cu alte nuanțe de mov, roz sau albastru, iar pentru o veritabilă declarație de stil, experimentează cu verde sau galben.

Indiferent de direcția pe care o alegi pentru amenajarea ta, Ultra Violetul îi va oferi o imagine energică, creativă și deosebit de plăcută.