Intensă și caldă, roșul este culoarea care îți va umple spațiul de viață, creând o amenajare plăcută și romantică în luna iubirii. Februarie reprezintă o bună perioadă de tranziție a decorului, iar accentele de roșu sunt perfecte pentru a face un pas energic spre sezonul cald.

Trăiește colorat

O cromatică ce include roșu, abundă de personalitate. Piesele de culoare roșie intrigă și atrag atenția inevitabil. Deși poate părea dificil de asortat, roșul este în sine o culoare versatilă, ce poate fi integrată cu succes atât în amenajările clasice, cât și în cele eclectice.

Aceasta este bine evidențiată de culorile neutre, dar și în contrast cu albul, negrul sau bleumarinul. Roșul îi conferă decorului o imagine vivace, ce va inspira energie și căldură. De asemenea, culoarea roșu este armonios completată de nuanțele metalice. Alăturarea de roșu și auriu se face remarcată prin rafinament, compunând o cromatică fără vârstă.

Accente subtile

O pernă decorativă, o pătura aruncată nonșalant pe canapea sau o lumânare ce inundă încăperea în lumină caldă creează o atmosferă intimă și plină de viață. Inspirat și potrivit pentru Ziua Îndrăgostiților, decorul cu accente de roșu te va întâmpina călduros în zilele reci de februarie.

Poți concetra atenția pe pereții încăperii, optând pentru tablouri ce au în cromatică roșu. Astfel, vei aduce un strop subtil de culoare în spațiul tău. De asemenea, piesele de mobilier cu accente de roșu vor compune un colț vesel pentru petrecerea timpului liber.

Surprinde-ți perechea de Ziua Îndrăgostiților

Piesele de culoare roșie pot reprezenta o alegere potrivită pentru Ziua Îndrăgostiților, fie că alegi să îți bucuri persoana specială cu un decor deosebit sau cu un cadou. Trebuie să ai în vedere lucrurile mici, care vor crea o atmosferă plăcută pentru voi. O vază roșie cu flori proaspete sau un aranjament tematic al mesei vor reprezenta intriga unei zile speciale.