Anul 2019 aduce multe surprize în materie de design interior – de la culori calde și imprimeuri geometrice, până la accente metalice și paturi cu tăblii extravagante. Lăsăm rândurile și imaginile de mai jos să te inspire și îți spunem doar atât: se anunță un an plin de stil și eleganță.

Linii geometrice și flori

Pe de-o parte, imprimeurile geometrice aduc spațiului o notă modernă – sunt versatile și pot fi incluse de minune într-o paletă largă de decoruri. Cele în culori închise își vor face simțită prezența atât prin sobrietate, cât și prin accentele contemporane pe care le conferă camerei. Pe de altă parte, imprimeurile florale îmbracă încăperea în romantism și rafinament. Pentru a le include în amenajarea ta, poți alege atât clasicele culori pastelate, cât și nuanțe mai închise. Nu este o luptă între cele două, pentru că ambele sunt de actualitate în 2019, așa că fie îți alegi preferata, fie îți iei inima-n dinți și le combini. 🙂

Culori calde și culori neutre

Nu este un secret faptul că atât culorile neutre, cât și cele calde sunt adaptabile pentru orice tip de decor, așa că acestea rămân în top și în 2019. Ele reprezintă alegerea ideală pentru toate încăperile din casa ta, pentru că reușesc să fie baza perfectă pentru orice amenajare. Fie că optezi pentru culori calde sau neutre pentru pereți sau pentru piesele de mobilier, acestea vor oferi un aspect luminat camerei și vor reuși să mențină o amenajare mereu în pas cu tendințele momentului.

Inspiră-te și din articolul unde am vorbit despre farmecul culorilor neutre.

Accente metalice

Combinația dintre nuanțele lemnoase și cele de metal este una deosebită, culorile contrastează, dar texturile materialelor se completează perfect. Pe lângă funcționalitatea în sine a mobilierului, aspectul unei asemenea piese este unul inedit și se va alătura decorului într-un mod aparte. Fie că alegi doar o etajeră sau o consolă pentru living, vei obține același efect și dacă decizi să optezi pentru întreaga gamă. Piesele de mobilier cu accente de metal sunt un adevărat succes anul acesta.

Paturi confortabile cu tăblii spectaculoase

Cu toții știm că patul este vedeta din dormitor, iar dacă tăblia este una cu un design inedit – cu atât mai bine. Un aspect de care ar fi bine să ții cont este confortul pe care acesta ți-l pune la dispoziție. Oricât de aspectuos ar fi un pat, aspectul principal de care trebuie să ții cont este confortul pe care ți-l oferă. Alege formele pline, armonioase, ale unui pat cu o tăblie originală, tapițată într-o culoare deosebită. Rezultatul va fi unul impresionant.

Culoarea anului – Living Coral

Poți include cu încredere această culoare în amenajarea casei tale. Living Coral este culoarea anului 2019, fiind, bineînțeles în topul tendințelor în materie de design interior și amenajare. O piesă de mobilier în această nuanță vibrantă, dar relaxantă în același timp, va pune în valoare eleganța și aspectul actual al decorului din casa ta.

Articolul despre cum să incluzi culoarea anului în amenajarea casei tale este o adevărată sursă de inspirație.

Aceste noutăți vor aduce un aer fresh, modern și elegant casei tale și vor alunga monotonia oricărei încăperi.

Dacă vrei să îți redecorezi locuința sau îți dorești să aduci mici schimbări care să corespundă cu tendințele anului 2019, sperăm că acest articol ți-a fost de folos.

*Prețurile produselor prezentate în articol sunt valabile la data publicării acestuia.