Odată cu începutul școlii, camera copilului devine un univers în care cel mic învață, cunoaște și crește. O amenajare funcțională și creativă îi va oferi cadrul perfect pentru studiu și relaxare. Pregătește-i camera pentru noua etapă care îl așteaptă vesel, din septembrie.

Mobexpert Blog. Trucuri pentru amenajarea camerei micilor elevi

Un loc dedicat studiului – birouri, scaune

Un spațiu confortabil în care își face lecțiile și o postură sănătoasă sunt esențiale în viața micului tău școlar. Optează pentru un birou simpatic și funcțional, pe care cel mic poate scrie și desena în voie. Un scaun ergonomic, cu imprimeu vesel, îl va completa de minune și îi va asigura celui mic o postură corectă și sănătoasă în timpul petrecut la birou.

Mai multe spații de depozitare – biblioteci și etajere

Odată cu anul școlar, copilul are nevoie de spații în plus pentru depozitarea caietelor, cărților și hăinuțelor cu care merge zilnic la școală. Un dulap generos și prietenos va contribui, alături de o etajeră sau casetieră, la amenajarea unui dormitor organizat și practic.

Camera are dimensiuni mici? Poți alege spații pentru depozitare pe verticală sau o canapea cu sistem clic-clac. Transformată în pat, este soluția ideală pentru camerele de dimensiuni mici.

Accesorii cu personalitate – decorațiuni, corpuri de iluminat

Camera copilului este universul lui. Aranjată pe placul lui, îi stimulează creativitatea și favorizează concentrarea la lecții. Personalizează-i spațiul cu accesorii viu colorate, litere sau cu un glob pământesc, care îi va stârni curiozitatea și dorința de învățare. Pentru un spațiu perfect funcțional, include în amenajare o veioză pentru un plus de lumină.

Le dorim micilor elevi spor și multă energie în noul an școlar!