Element de bază al decorului din living, canapeaua trebuie să îndeplinească obligatoriu două condiții: să fie confortabilă și, în același timp, să contribuie la crearea unui ambient plăcut, care să te îmbie la relaxare.

Mizează pe culori vii

Pentru a conferi livingului un aer tineresc, îndrăznește să ieși puțin din tipare și să alegi o canapea într-una sau, de ce nu, chiar mai multe nuanțe vesele de culori. Extensibilă sau fixă, cu șezlong sau fără, din stofă, imitație de piele sau piele – opțiunile sunt nenumărate, în funcție de spațiul de care dispui și de preferințele și nevoile tale.

Creează decorul perfect în living

Unul dintre principalele impedimente în calea alegerii unei canapele colorate este teama că aceasta ar putea fi dificil de integrat în decor. Pentru a fi sigur că nu dai greș, poți alege nuanțe neutre pentru celelalte piese de mobilier, astfel încât canapeaua să fie pusă în lumină de către acestea. Asta nu înseamnă însă că nu poți crea un decor care să emane bun gust și alăturând canapelei piese la fel de vesel colorate, atât timp cât reușești să păstrezi un echilibru la nivel vizual.

Iată în continuare 20 modele de canapele colorate care vor trezi cu siguranță din apatie decorul oricărui living.

Canapele colorate pentru living modern

MALMO Colțar extensibil, șezlong dreapta/stânga, stofă 
2.854 lei 1.998 lei*
Formele pline și armonioase, tapițate în stofă, sunt confortabile și îți oferă experiența relaxării absolute. Contrastul între nuanțele deosebite conferă colțarului Malmo un aspect eclectic, care îi permite să iasă cu ușurință în evidență.

Canapele colorate pentru living modern

WILMER Canapea stofă, 3 locuri
3.528 lei*
Canapeaua Wilmer contribuie la amenajarea unui living funcțional și estetic, oferind locul perfect pentru relaxare. Tapițată în stofă, cu forme confortabile, are o culoare elegantă, care asigură un aspect estetic plăcut.

Canapele colorate pentru living modern

CHESTERFIELD Canapea piele, 3 locuri
9.827 lei*
Canapeaua Chesterfield este definiția modelului clasic de canapea. Forma brațelor este una dintre cele mai cunoscute, iar meșteșugul de a le lucra fac din acest produs unul fără vârstă și extrem de special. Cromatica aduce interiorului un plus de veselie și dinamism, contribuind la o ambianță plăcută.

Canapele colorate pentru living modern

CHICAGO Canapea piele, 3 locuri
6.082 lei*
Formele moderne ale designului, desăvârșite de culoarea deosebită, transformă canapeaua Chicago într-o piesă care oferă confortul necesar pentru relaxare, în timp ce decorează spațiul cu eleganță și bun gust. 

Canapele colorate pentru living modern

BALIN Canapea extensibilă, 3 locuri, stofă
1.485 lei 1.262 lei*
Confort deplin pentru un living în care să te bucuri de un mediu plăcut și o ambianță deosebită. Canapeaua Balin este o variantă practică și versatilă, în culoare uni, dar de impact, cu detalii simple, atent conturate, care să îi sublinieze formele. Canapeaua este de tip clic-clac, așadar se transformă cu ușurință într-un pat pentru oaspeți și are o ladă pentru depozitarea așternuturilor sau pernelor. 

Canapele colorate pentru living modern

CASPIAN Canapea extensibilă, 2 locuri, stofă
1.854 lei 1.391 lei*
Caspian este o alegere ideală pentru un living în care vrei să aduci un plus de culoare și să completezi cu mult stil. Canapeaua este tapițată în stofă, are nuanțe vibrante și este spațioasă, având opțiunea de extindere de până la 2 locuri, transformându-se într-un pat pentru oaspeți.

Canapele colorate pentru living modern

MARINO Canapea 2 locuri, 2 perne decor incluse, stofă
2.242 lei*
O piesă realizată în stil modern-elegant, canapeaua Marino completează estetic și practic amenajarea din living, fiind elementul central al acestuia. Canapeaua este tapițată în stofă, iar finisajul albastru vibrant imprimă un aer sofisticat și îndrăzneț.

Canapele colorate pentru living modern

MINIDIAZ Canapea extensibilă, șezlong dreapta/stânga, stofă
4.384 lei*
Canapeaua extensibilă Minidiaz este realizată special pentru confortul și relaxarea ta, fiind dintr-un material care facilitează aceste aspecte. Aceasta îi conferă livingului un aer cald și relaxat. Șezutul vălurit și pernele sunt beneficii în plus pentru confort. Canapeaua este prevazută cu spațiu de depozitare.

Canapele colorate pentru living modern

ROMA Canapea 3 locuri, stofă
3.582 lei*
Canapeaua Roma este o alegere ideală pentru un interior în care vrei să aduci un plus de culoare și să completezi amenajarea cu mult stil. Tapițeria din piele îndeplinește două roluri importante și anume, îi asigură produsului durabilitatea în timp, dar îi conferă și un aspect deosebit. 

Canapele colorate pentru living modern

SALERNO Colțar extensibil cu șezlong dreapta/stânga, stofă
5.685 lei 3.980 lei*
Pentru un living în care să predomine atât confortul, cât și un stil deosebit, Salerno surprinde prin tonurile de gri, cu o cromatică neutră, potrivită amenajărilor moderne. În plus, are o suprafață generoasă, moale și confortabilă, unde să te relaxezi de fiecare dată. 

Canapele colorate pentru living modern

SAGRES Canapea extensibilă, 3 locuri, stofă
1.193 lei 954 lei*
Cu un design practic și colorat, canapeaua extensibilă Sagres contribuie la amenajarea unui spațiu multifuncțional și deosebit de confortabil. Canapeaua se transformă cu ușurință în pat, oferind spațiul perfect pentru odihnă și are un mecanism de reglare pentru spătar de 3 poziții. 

Canapele colorate pentru living modern

VERNAL Canapea extensibilă, 3 locuri, stofă
4.853 lei*
Tapițată în stofă de culoare verde deschis, canapeaua Vernal este foarte versatilă și se va potrivi cu multe idei pentru designul interior al încăperii tale. Cele 2 perne decorative incluse vor contribui plăcut la aspectul estetic al piesei. Aceasta se poate extinde, oferind un pat în plus pentru oaspeții care rămân peste noapte. 

Canapele colorate pentru living modern

RHINO Canapea extensibilă, 3 locuri, stofă
1.388 lei 972 lei*
Canapeaua Rhino este o piesă practică și estetică, contribuind la amenajarea unui decor luminos, datorită cromaticii sale versatile. Canapeaua dispune de trei locuri, cu forme armonioase și tapițate în stofă bej.

Canapele colorate pentru living modern

ELIOS Canapea extensibilă, șezlong dreapta/stânga, mecanism tetiere
4.995 lei 3.497 lei*
Canapeaua Elios combină funcționalitatea și estetica într-un design modern, perfect pentru amenajările practice și pline de viață. Include un șezlong și un mecanism pentru tetiere, care desăvârșesc experiența relaxării. De asemenea, este extensibilă, transformându-se cu ușurință într-un pat confortabil în plus. Cromatica este pastelată, combinând stofa galbenă cu imitația de piele gri aflată la bază.

Canapele colorate pentru living modern

LINCOLN Canapea extensibilă, 3 locuri
3.817 lei*
 Piesă de mobilier ideală pentru amenajarea unui spațiu estetic și multifuncțional, Lincoln surprinde plăcut prin cromatica bicoloră. Având forme plăcute și generoase, canapeaua este extensibilă, transformându-se cu ușurință într-un pat confortabil și prezintă ladă de depozitare.

Canapele colorate pentru living modern

PASCALL Colțar extensibil, șezlong dreapta/stânga, stofă
3.895 lei 2.727 lei*
Colțarul din gama Pascall este o alegere inspirată pentru un interior modern, cu un aer rafinat. Colțarul este extensibil, oferind posibilitatea de a se transforma ușor într-un pat pentru oaspeți sau un loc de relaxare alături de cei dragi.

Canapele colorate pentru living modern

WADE Canapea 3 locuri, stofă, 2 perne incluse
2.963 lei*
Pentru un spațiu clasic, cu un plus de eleganță, canapeaua Wade este o alegere potrivită. Canapeaua are trei locuri și este confecționată din stofă, învăluită într-un finisaj albastru închis. De asemenea, aceasta este extensibilă, astfel că pune la dispoziție spațiul necesar de dormit.

Canapele colorate pentru living modern

MANDY Canapea extensibilă, 3 locuri, piele
7.754 lei 5.428 lei*
Canapeaua Mandy este un element care se va evidenția cu ușurință în livingul vostru. Canapeaua vă oferă un confort sporit, iar tapițeria este din piele naturală, în finisaj maro. Tapițeria din piele îndeplinește două roluri importante și anume, îi asigură produsului durabilitatea în timp, dar îi conferă și un aspect deosebit. Canapeaua este extensibilă, transformându-se cu ușurință într-un pat confortabil.

Canapele colorate pentru living modern

CRESTVIEW Canapea 2 locuri, stofă, 2 perne decolr incluse
3.485 lei*
Eleganța se materializează în designul confortabil al canapelei Crestview. Realizată în forme pline de rafinament și cu o culoare verde deosebită, amenajează în living cadrul ideal pentru relaxare.

Canapele colorate pentru living modern

HUTCH Canapea extensibilă, 3 locuri, stofă
1.198 lei 839 lei*
Canapeaua Hutch reprezintă o alegere modernă și funcțională pentru spațiile de dimensiuni reduse. Canapeaua este realizată din stofă, iar cromatica gri o integrează în decoruri dintre cele mai diverse. Canapeaua oferă până la 3 locuri și are posibilitatea de a se transforma cu ușurință într-un pat confortabil, pe timpul nopții.

*Prețurile produselor prezentate în articol sunt valabile la data publicării acestuia.