Mobexpert Blog - 10 canapele colorate pentru livingul tău modern și vesel

Element de bază al decorului din living, canapeaua trebuie să îndeplinească obligatoriu două condiții: să fie confortabilă și, în același timp, să contribuie la crearea unui ambient plăcut, care să te îmbie la relaxare.

Mizează pe culori vii

Pentru a conferi livingului un aer tineresc, îndrăznește să ieși puțin din tipare și să alegi o canapea într-una sau, de ce nu, chiar mai multe nuanțe vesele de culori. Extensibilă sau fixă, cu șezlong sau fără, din stofă, ecopiele sau piele – opțiunile sunt nenumărate, în funcție de spațiul de care dispui și de preferințele și nevoile tale.

Creează decorul perfect în living

Unul dintre principalele impedimente în calea alegerii unei canapele colorate este teama că aceasta ar putea fi dificil de integrat în decor. Pentru a fi sigur că nu dai greș, poți alege nuanțe neutre pentru celelalte piese de mobilier, astfel încât canapeaua să fie pusă în lumină de către acestea. Asta nu înseamnă însă că nu poți crea un decor care să emane bun gust și alăturând canapelei piese la fel de vesel colorate, atât timp cât reușești să păstrezi un echilibru la nivel vizual.

Iată în continuare 12 modele de canapele colorate care vor trezi cu siguranță din apatie decorul oricărui living.