Year One

scroll down

Se face un an de când te ținem la curent pe www cu inovațiile în materie de mobilier și ergonomic, și elegant pentru birou. Mai exact, 366 de zile de când te învățăm cum să le arăți cine-i șeful munților din cărți de vizită, dosarelor fără număr, cablurilor care-ți pun piedică, zgomotului care te trage de urechi. În care nu doar că ți-am explicat cum se stă corect pe scaun, ci ți-am și oferit spătare pe care să te poți baza, în care ți-am amintit că poți deveni mai eficace dacă blatul de lucru este ordonat și ți-am arătat soluția, în care ai aflat că partițiile pot fi și fonoabsorbante și ți-am demonstrat asta. Dar ne oprim din enumerarea tuturor celor pe care le facem pentru că ne place și, fie, la care ne pricepem. :-D

În tot acest timp, ne-a plăcut să interacționăm cu bloggerii și, prin ei, cu voi. Ne-am bucurat împreună de primirea poate a primului scaun Mobexpert ori a seturilor pentru birou cu care știm că vă mândriți. Am petrecut cu ciocolată românească în timpul programului și cu bere tot românească după, când am devenit 16.000 de prieteni care știu ce vor pentru biroul lor. Am mai numărat studiourile de televiziune în care am văzut produse de-ale noastre și l-am luat drept semn de apreciere a calității, mai ales atunci când a venit vorba de lei grei. Am fost alături de street-artiștii care vor să resusciteze zone uitate ale Capitalei, am făcut atât de multe că nici măcar nu mai e loc aici pentru toate.

Așa că încheiem scurt: Vom continua. Ca niște juniori de un an ce suntem, avem naivități pe care le vom îndeplini. Ne încăpățânăm, așadar, să convingem că designul și productivitatea la muncă sunt de neseparat, ca estetica și funcționalitatea, de exemplu. Sau ca Mobexpert Office și internetul.

Și, da, avem un regret: că nu ne-am apucat mai devreme.

01.06.2013

Comentarii

Lasă un comentariu