Vino să vorbim de la expert la expert

scroll down

Ai optat pentru schimbare? Ai ales să-ţi actualizezi exigenţele cu privire la partenerii tăi de afaceri şi să aduci, astfel, competiţia la un alt nivel? Reorientarea ta este prompt semnalată celor pe care îi primesti la masa discuţiilor prin ramplasarea aspectului patinat al biroului tău cu unul racordat la evoluţiile în materie de mobilier: concurenţial şi ospitalier totodată, deopotrivă profesionist şi degajat, în egală măsură funcţional, estetic şi confortant. Business-ul tău are acum la dispoziţie un mobilier adaptabil specificului şi ritmului său.

Vino să vorbim de la expert la expert: spune-ne ce ai decis că te ajută în optimizarea activităţii pe care o desfăşori, spune-ne cum vezi eficientizarea circuitului informaţional şi îmbunătăţirea raporturilor interumane la nivelul companiei tale. Indiferent de modalitatea ta de lucru: împreună pentru mărirea resurselor, retras pentru mai multă concentrare sau mixt, pentru a comunica eficient, îţi propunem mobilierul adecvat profilului tău. Un mobilier operaţional poate fluidifica ansamblul comunicărilor directe prin dispunerea organizată şi gândită a staţiilor de lucru. Modularitatea acestor game îţi permite să customizezi fiecare corp în funcţie de necesităţile tale.

Dacă de conectare are nevoie businessul tău, optează pentru un sistem în stea, din gama Offix. Operaţională prin excelență, capabilă să propună o amenajare completă, Offix facilitează totodată dialogul şi schimbul de informaţie între colegii de birou.

Dacă, dimpotrivă, individualizare este ceea ce cauţi, organizează-ţi spaţiul disponibil prin amplasarea calculată a biroului operaţional Logic. Logica spaţiului particular se aplică deopotrivă unităţilor duble, cvadruple şi multiple.

Sistemul 5th element oferă un răspuns tuturor celor care doresc să optimizeze spaţiul de lucru şi permite simultan lucrul individual şi comunicarea în diagonală. Optează pentru funcţionalitatea rentabilă şi actualizează-ţi spaţiul de lucru cu un sistem novator, acum cu 25 % mai accesibil. Pune-te la curent cu promoţiile în curs!

 

20.09.2012

Comentarii

Lasă un comentariu