Topul Mobexpert Office al celor mai ROȘII birouri

scroll down

O pată de culoare este o sursă bună de inspirație și voie bună. Cu un birou colorat orice situație dificilă se transformă într-o provocare. Zis și făcut, iată topul. 
Avira București
Designerii Mobexpert Office au îmbinat tendințele actuale în office design cu identitatea companiei Avira, punând în valoarea motto-ul lor, „live free”. Proiectul este prezentat foarte frumos aici.

Youtube Londra
Dinamism, creativitate și mobilitate descriu cel mai bine stilul în care este amenajat sediul Youtube din Londra.
 
Vodafone Ghana
Stil minimalist și linii bine definite, acestea scot în evidență valorile și stilul de lucru al angajaților Vodafone din Ghana.
    
Rackspace Londra
Roșu este culoarea care îi definește. Stilul modern și elementele neobișnuite prezente în sediul Rackspace ne duc cu gândul la un spațiu de lucru creativ și angajați relaxați.

Google Dublin
Sediile Google au avut întotdeauna elemente nemaiîntâlnite. Acestea sunt renumite pentru culorile puternice, stilul nonconformist și rapiditatea cu care se mișcă totul.
    
Facebook California
Culoarea cu care Facebook se identifică este albastru. Cu toate acestea, au reușit să îmbine mai multe culori în așa fel încât să creeze un ansamblu de lucru prietenos și „likeable”.
    
Macquarie Londra
Angajații băncii Macquarie din Londra, înființată în 1969 își desfășoară activitatea într-un sediu futurist, de un roșu aprins.
    
Etsy Brooklyn
Etsy este o platformă online care comercializează produse hand-made. Sediul lor este amenajat în stil semiclasic, având și elemente asociate cu stilul vintage.
    
Henkel Canada
O idee pe care au avut-o angajații a fost aceea de a expune valorile companiei Henkel în interiorul sălilor de întâlniri. Designerii au ținut cont de acest aspect și au realizat proiectul conform cu ideile pe care le-au primit chiar de la angajați.
    
Nokia
Sălile de întâlnire de la Nokia sunt colorate și inspiraționale, acestea sunt roșii și duc cu gândul la pasiune, energie și inspirație.

13.02.2014

Comentarii

Lasă un comentariu