To unDo list

09.01.2013

Mobexpert Office Blog - To unDo list

Câţi dintre voi v-aţi încheiat anul cu pixul în mână şi o foaie de agendă în faţă pe care aţi notat rezoluţiile pentru noul an? Nu le luăm în calcul pe cele personale, aproape enciclopedice, extrem de dificil de categorisit prin urmare, așa că ne limităm la chestiunile de serviciu, motivul pentru care, de altfel, ne dăm jos din pat dimineaţa.

Be nice

Şi anul acesta ai însemnat în capul listei dorinţa de a fi mereu afabil(ă), tolerant(ă). Asta până la prima şedinţă în care, după ce tragi linie şi vezi că aţi nimerit sub ea, redevii tranşant(ă). Măcar loc pentru o discuţie informală despre pescuit sau copii să laşi este sfatul nostru. Mai mult de atât, să fim franci, nu ne iese nici nouă.

Get organized

Ai început prima zi de lucru din an punând în ordine muntele de dosare? Clasoarele tale stau unele peste altele, alfabetic aşezate, proaspăt etichetate? Nu ştim exact cât o să ţină la tine, nouă deja a început să ne ia ceva timp să găsim ce avem nevoie.

Never be late

Ca să fii sigur că nu ajungi mai târziu decât colegii tăi, ţi-ai setat ceasul cu 5 minute înainte, nu-i aşa? Oare cum de am ghicit... Ei bine, ştim că te-a ajutat doar să depăşeşti cu ceva mai puţin sfertul academic. :)

Two cups a day

Anul acesta vei bea mai puţină cafea: una dimineaţa şi una puţin după prânz, să te ţină în priză până la terminarea programului. Nouă unora nu ne-a ieşit, aşa că îţi ţinem pumnii.

Eco friendly

Ţi-ai notat şi că nu vei mai abuza de post-ituri, coli de hârtie ş.c.l.? Deşi după nici o săptămână ajungem la sfertul agendei, suntem mulţumiţi că măcar ne-am propus un asemenea obiectiv.

Bineînţeles, lista poate fi mai lungă de atât. Rezoluţiile sunt multe şi diferite, în funcţie de fiecare personalitate şi fiecare job în parte.

Tu ce rezoluţii ţi-ai fixat pentru noul an?

09.01.2013

Comentarii

Lasă un comentariu