Târgul HOT de iarnă de la Stockholm

15.02.2013

Mobexpert Office Blog - Târgul HOT de iarnă de la Stockholm

Fiecare capitală cu târgul ei, fiecare târg cu tendințele lui, în domeniul modei, al tehnologiei etc. De la sine înțeles, nu ne-am îndreptat către unul care se adresează industriei fashion. Astfel că, de curând întorși de la Stockholm Furniture & Light Fair, cel mai mare târg scandinav dedicat mobilierului pentru birou, detaliem asupra noutăților care ne-au impresionat şi inspirat.

În cele 5 zile, am vizitat standurile celor 750 de expozanți. Prin urmare, formulăm în cele ce urmează un punct de vedere obiectiv cu privire la tendințele anului 2013.

Let there be color

Secretul este culoarea, dar esențială devine nu alegerea ei, ci modalitatea în care este adaptată propriilor spații de birouri. Perspectivele scandinave pot fi recontextualizate, însă în funcție de fiecare domeniu de activitate, de viziunea ta, de personalitatea companiei tale. Acesta și este farmecul trendurilor: suntem cu toții la fel, dar diferiți. Pe scurt, nu contează culoarea, atât timp cât este bright, ca viitorul cu noua tendință!

Liniște, se lucrează!

Sistemele ingenioase de fonoabsorbție care ne ajută să ne concentrăm la birou și, astfel, să fim mai productivi, au reprezentat marea revelație. Materiale ingenioase amuțesc soneriilor de telefon mobil/imprimantele și pun capăt discuțiilor prelungite despre programele after school.

 

Like pentru:

Lei, prima gamă de scaune cu design gândit special pentru doamne. Designerul Monica Forster sprijină într-adevăr femeia într-un mediu de lucru uneori ostil.

  • Glass Elephant, expoziţie care mediază întâlnirea dintre fragilitatea sticlei şi braţele de oţel ale tehnologiei tactile avansate.
  • Wood Punk, o colecţie de lucrări din lemn cu atitudine... punk.
  • Cocktail party-urile :-D

 

De acolo am plecat nu doar împăcaţi că designul suedez poate fi şi creativ (nu doar banal, aşa cum ne obişnuiserăm :-D) şi cu game noi de mobilier cu care vă vom surprinde în curând.

Avem şi două galerii foto de la târg pe Facebook şi Pinterest. Like dacă vă place!

Şi, ca să încheiem articolul frumos, să vedem un clip cu unul dintre cele mai interesante personaje de la târg.

15.02.2013

Comentarii

Lasă un comentariu