Știi care sunt cei 3 „i” care definesc un spațiu de lucru ALTFEL?

scroll down

O cafenea amenajată într-o cameră mică este mai primitoare decât o cafenea amenajată într-un spațiu larg. Mirosul de cafea este mai puternic, ai parte de intimitate și te poți bucura de o seară specială alături de un prieten drag. Locul te va inspira cu siguranță și îți va da energie pentru a doua zi. O librărie care se află într-un loc strâmt te îmbie la citit. Este locul în care simți mirosul paginilor proaspăt tipărite, poți surprinde cu ochii minții pasajele descrise în carte și îți poți auzi gândurile printre rânduri. La fel se întâmplă și cu un spațiu de lucru ceva mai mic. Un loc în care să te relaxezi atunci când este cazul, să te concentrezi când este nevoie și să fii mereu confortabil. Un spațiu de lucru mai mic te provoacă să fii creativ, să nu îți pierzi entuziasmul și să lucrezi cu plăcere la ceea ce ai început. Un birou mic nu înseamnă neapărat lipsa de resurse, ci dorința de a crea un spațiu deosebit. 
Priceperea designerilor și calitatea produselor pot transforma un spațiu de lucru într-un loc prietenos și creativ.
INOVATOR
Practic, tineresc și foarte rezistent este realizat din materiale de înaltă calitate și oferă spațiului un iz hi-tech. Biroul UP este realizat prin intermediul unor mecanisme inovative, care îl propun drept o alegere imbatabilă pentru spaţiile de lucru inteligent organizate. Biroul UP este potrivit pentru echipele tinere, care caută birouri cool și smart.
INSPIRAȚIONAL
Easy Slim este un spațiu de depozitare foarte practic. Cu un aspect modern, se adaptează ușor oricărui spațiu și poate fi structurat în interior în funcție de nevoile fiecăruia. Astfel, Easy Slim va acoperi cu stil dosarele, cutiile și cutiuțele, produsele de papetărie necesare oricărei companii. Prea multe obiecte pe birou? Tower System îți sare în ajutor. Un sistem de depozitare pe verticală, modern și util, te ajută să scapi rapid de multe obiecte pe care le ții pe birou și ocupă spațiul necesar.
IDEAL
În ton cu noile tendințe, modern, confortabil și cu un design inovator, mPosition este răspunsul la necesitatea de a remodela mediul de lucru și de a îmbunătăți modul în care îți petreci timpul liber, schimbându-ți obiceiurile în ambele zone. Cu mPosition confortul este la un alt nivel. Inovator, inspirațional și ideal sunt cei 3 „i” care definesc spațiul de lucru ALTFEL.

03.04.2014

Comentarii

Lasă un comentariu