Soluții integrate pentru biroul tău

20.05.2013

Mobexpert Office Blog - Soluții integrate pentru biroul tău

Mobexpert Office este soluția pe care o caută companiile care își amenajează/reamenajează inteligent spațiul de birouri. Experţii noștri oferă soluții integrate, de la consultanţă specializată la implementarea proiectelor de amenajare, altfel spus de la idee până la ultima priză.

Procesul complet de amenajare a unui birou începe cu ședința de consultanță: purtăm o discuție cu clienții în care aceștia detaliază ce necesități și preferințe au, iar noi îi îndrumăm în alegerea unui concept și, esențial, a unei atmosfere pe care spațiul să o creeze. Pasul doi: proiectarea, urmată de project management, fit-out (adică instalații), branding și, în final, alegerea mobilierului și accesoriilor. Cu alte cuvinte, misiunea noastră este să asigurăm o amenajare 360° a spațiilor de birouri.

Să luăm cazul unei companii care se mută într-un spațiu nou. Un asemenea demers implică alocarea de resurse logistice și financiare considerabile. De aceea, fiecare etapă este importantă, pentru ca rezultatul să fie cel scontat, de la alegerea arhitecturii clădirii până la organizarea funcțională a viitorului sediu. De cel de-al doilea aspect ne ocupăm noi. Puțini se gândesc, de exemplu, că funcționalitate înseamnă și o iluminare artificială corectă sau condiții termice optime. Totodată, simulările grafice pe care le realizăm sunt parte din proces. Este esențial pentru noi să gândim aidoma clienților noștri și să avem acceptul lor la fiecare pas.

Este important de amintit că o companie nu înseamnă doar birouri, ci și: recepții, săli de meeting, spații utile și de relaxare. Pentru toate acestea avem idei practice. Ținem cont de particularitățile fiecărui spațiu, indiferent că vorbim despre câteva sute de metri sau de etaje întregi. Și mai este o chestiune care nu ne scapă din vedere: costurile eficiente în implementare. Contează pentru noi ca un client să fie mulțumit, de la început și până la sfârșit.

20.05.2013

Comentarii

Lasă un comentariu