Recomandări de weekend

Autor: Mobexpert Office scroll down

Se apropie weekendul și vă propunem câteva activități interesante, spunem noi, vouă, celor care nu ați plecat încă în concediu sau care nu aveți încă un plan pentru weekendul acesta.

Plastilina_Bistro

O cafea bună se potrivește cu un loc deosebit. Plastilina, Monteoru sau Alandala sunt câteva dintre acele terase unde merită să îți petreci un început de weekend. Aici veți găsi terasele amenajate deosebit, deschise anul acesta în București.

Summer Well 2014

Dacă vă place rock-ul, atunci trebuie să fiți neapărat la Buftea weekendul acesta, la Summer Well.
9 - 10 august, Domeniul Știrbey, multă distracție vă așteaptă acolo, dacă nu aveți încă alte planuri.
 

Un citybreak n-ar strica, nu-i așa? Curioșii și cei dornici de a descoperi locuri noi în România puteți descoperi aici câteva idei de călătorie, travelgirls.ro. Nu uitați să ne spuneți și nouă de locurile frumoase pe care le-ați văzut cu ajutorul celor de la romaniamagica.ro și al hashtag-ului #romaniamagica, de pe Instagram.
 

285 de zile de vara

Oriunde ați fi sau ați alege să vă relaxați, vă recomandăm să luați cu voi o carte, dar nu orice, ci una în care veți afla cum puteți transforma un an în 285 de zile de vară.
 
 

Sport, bicicletă, distracție?
Descoperiți locuri frumoase prin București, pe bicicletă. i'Velo are suficiente centre pentru închiriat biciclete, pe care le veți găsi foarte ușor în București, Parcul Herăstrău - Piața Charles de Gaulle, Arcul de Triumf și în Parcul Tineretului, intrarea de la Gheorghe Șincai. Dacă vă gândiți să mergeți pe un traseu mai lung, aici veți găsi centre care închiriază biciclete contra cost, pentru una sau mai multe zile.

Să aveți un weekend deosebit și să nu uitați să #livingatwork.

 

08.08.2014
Taguri:
activitati de weekend

Comentarii

Lasă un comentariu