Privește cerul și scrie povești la birou

Autor: Mobexpert Office scroll down

Andreea Burlacu este o povestitoare înnăscută. Scrie din suflet, împrăștie gânduri cărora le oferă o formă proprie și reușește să transforme orice întâmplare într-o poveste frumoasă. Îi place ciocolata, dar și sportul. Andreea spune despre ea: „îmi place să scriu, o fac de multă vreme, cu mult înainte de acest blog, am exersat-o și pe alte platforme și în numeroasele proiecte pe care le-am făcut în agenții.” 

Toată ziua și-o petrece în mansarda boemă a agenției Friends TBWA Advertising. Îi place foarte mult, se simte foarte bine în acest spațiu, relaxată și inspirată. Decorațiunile și accesoriile ieșite din comun atârnate pe pereți creează spațiul de care are nevoie pentru ca articolele ei să fie autentice. Cu toții #PrivescCerul de la birourile lor, aceasta fiind deviza tuturor „magicienilor” de la Friends TBWA.
 
Biroul Andreei este simplu, mic și foarte modest, are câteva lucruri pe care le folosește zilnic. 
(A) Natura meseriei o obligă să aibă mereu telefonul aproape. 
(B) Laptop-ul este nelipsit și (C) iPod-ul îl are mereu pe birou pentru momentele de cumpănă, cele fără de inspirație. 
(D) Cărțile de vizită sunt la îndemână pentru că nu se știe niciodată cine intră în birou, la ce întâlnire trebuie să fie prezentă rapid sau cu ce jurnalist se întâlnește neașteptat. 
(E) În reviste se află rezultatul muncii ei, le ține pe birou pentru a-și aduce aminte cât de mult îi place ceea ce face. 
(F) Cărțile de specialitate îi dau răspunsurile de care nevoie rapid în elaborarea unei strategii de comunicare. Funcționează! În plus, mai are momente când le răsfoiește de drag, pentru a-și aduce aminte concepte. 
(G) Un pitic colorat îi înseninează diminețile de fiecare dată și se bucură împreună cu el pe parcursul zilei de reușite.

Metaforele sunt punctele ei forte, îi plac culorile și spațiile deschise o inspiră. Scrie despre oameni și locuri frumoase. Se plimbă, descoperă și se lasă purtată de vise către frumoasa lume a iluziilor. Andreea ne-a inspirat și pe noi și ne-am bucurat să o vizităm în mansardă. O puteți vizita și voi aici, www.andreeaburlacu.ro și https://www.facebook.com/andreeea.burlacu.

Comentarii

Lasă un comentariu