Povestea biroului fără poveste

Autor: Mobexpert Office scroll down
Ne-am hotărât să continuăm o poveste pe care a început-o Cristi Manafu în 2006. Avea o curiozitate, cum arată biroul de blogger. Așa că a lansat provocarea #biroudeblogger. Biroul lui găzduia atunci un reportofon, un mouse, o imprimanta și-un Nokia N93. A reușit să adune peste 70 de fotografii cu birouri ale bloggerilor, iar în 2012 a reluat inițiativa.
Acum, în 2014, cu permisiunea lui, o vom continua noi cu câțiva oameni care ne sunt alături și care ne-au primit în birourile lor.
Noi vom merge atât către bloggeri, cât și către partenerii noștri, de la agențiile cu care lucrăm până la prieteni cu pasiuni neobișnuite.
 
Începem cu biroul lui Andrei aka. Cismaru, blogger, îi place albastru, este fan Fredo and Pidjin și aprig susținător al afacerilor românești, a fost 2 ani parte din echipa Mobexpert Office și acum s-a alăturat brand-ului românesc Bitdefender.
I se spunea băiatul de la pian. Scria cât e ziua de lungă, urmărea discuții pe rețelele sociale și avea mereu răspunsurile potrivite la el. Din ce ne-a mai tot povestit, am înțeles că asta face și acum, numai că de la un alt birou, cum îi spunem noi, unul păzit de dragonul dacic cu superputeri.

Andrei a terminat facultatea de marketing, urăște autosuficiența, ipocriții și întrebarea „Unde te vezi peste 5 ani?”. Îi place să fie înconjurat de oameni care să îl provoace. Merge la teatru. Iubește teatrul din Brăila. Îi plac discuțiile în contradictoriu bine argumentate.Vorbește mult. Râde mult. Își face autocritica. Este ironic la adresa lui.

Ne-am invitat la el la birou, care a rămas exact așa cum îl știam, simplu (D, E), fără brizbrizuri și poze cu familia. Cu (F) căștile la el și (C) cana de cafea totul decurge normal, deadline-urile sunt îndeplinite, task-urile sunt realizate și ideile pentru articolele de blog sunt tot mai multe. Compania i-a făcut câteva „cadouri” în prima zi de birou, (B) laptop-ul și (A) monitorul, (C) cana și tricoul. (F) Căștile sunt nelipsite, le-a ales cu mare grijă și le folosește în acele momente când are nevoie de liniște și concentrare, fiind într-un birou open-space gălăgia este la ea acasă.

Povestea biroului lui Andrei este că nu are nicio poveste, este simplu și da, se poate și așa.
Uneori poveștile nu sunt la vedere, trebuie descoperite, așa cum este și Andrei. Iar el își ține poveștile pe blog, andreicismaru.ro
 
Urmăriți în continuare #birouldinspatelesuccesului.

Comentarii

Lasă un comentariu