[FOTO] Orgatec 2014 - Ziua I și II Permanentă Schimbare

Autor: Mobexpert Office scroll down

Modern Office & Facility. How do we work and live? 

Era digitală și tinerii proaspăt ieșiți de pe băncile facultăților se așteaptă să găsească în compania în care se angajează lideri în loc de manageri, team players în loc de colegi și un brainstorming room în loc de sală de ședință, crescând, astfel, pretențiile noilor angajați. Diferența dintre timpul pe care îl petrec la birou și cel petrecut acasă, cu familia sau prietenii, este din ce în ce mai mică. Aceștia se așteaptă să găsească la birou aceleași condiții de confort pe care le-au creat acasă. Își doresc să își petreacă cele 9 ore de muncă într-un spațiu care să îi inspire și în care să se poată relaxa când doresc. Deși, acești tineri sunt conștienți că scaunul din fața biroului este doar un element funcțional, care îi ajută să își îndeplinească task-urile dintr-o zi normală, au, în același timp, pretenția de a avea un design neobișnuit, de a avea culorile brand-ului, de a fi confortabil sau chiar de a avea suport pentru picioare integrat. Accesoriile, de altfel, contribuie la bună dispoziția și, implicit, la productivitatea tinerilor angajați. 

Cu gândul la aceste noi generații digitale, ne dăm seama că trebuie să ținem pasul cu evoluția și schimbarea prin intermediul unor produse și servicii care să satisfacă aceste nevoi.
 
În 2012, Orgatec a adunat:
  • 626 de companii din 35 de țări,
  • 50.000 de vizitatori din 123 de țări,
  • companii producătoare, arhitecți, designeri,
  • 707 jurnaliști din 34 de țări.

Suntem curioși să aflăm ce ne pregătesc organizatorii anul acesta. 
Orgatec este unul dintre cele mai importante târguri ale industriei, se întâmplă odată la 2 ani, aduce în același loc speakeri consacrați și este locul în care se prezintă noile tendințe, se validează idei și se pun la bătaie cele mai nonconformiste forme și finisaje. Săptămâna aceasta, între 21 și 25 octombrie, vom transmite live din Koln pe Facebook și pe blog.
 
Dacă ajungeți și voi la târg, să știți că aveți la dispoziție o aplicație pentru mobil, disponibilă pe IOS și Android.
 
Galerie Foto - Orgatec 2014 - Ziua I și II
...

 

20.10.2014

Comentarii

Lasă un comentariu