Nu deranjați!

scroll down

Este unul dintre motivele pentru care muncești. Pentru că numai după ce te-ai trezit dimineața devreme și ai așteptat cu zecile de minute în trafic, după ce ai scris e-mailuri fără număr și ai înaintat rapoarte pe care le știi până la ultimul procent, abia atunci vezi soarele mai rotund și autostrada, abia atunci apreciezi câteva zile departe de oraș așa cum trebuie. Ceea ce urmează este un scurt ghid de supraviețuire fără telefon și griji în concediu.

Dacă ești iubitor de valuri și briză, dar ți-ai uitat rogojina în camera de hotel, improvizează! Prosopul, de exemplu, e la fel de bun. De vamaioți și alți boemi nu ne ocupăm, avem încredere în ideile lor de early adopters, despre care nu putem scrie însă pe un blog cu cravată ca al nostru. Pe scurt, orice-ar fi, nu te panica. Nu e ca și cum ar trebui să scoți din... nisip un raport anual. Te mai sfătuim și să uiți de telefon. Știm că, din reflex, vei duce mâna la buzunar. Ca să scapi de boala asta (FOMO, fear of missing out), pleacă la plajă echipat pentru apă și atât.

Te numeri printre cei care caută o gură de aer curat? Află că la munte nu te trezești odată cu zorile, apusul este cel de neratat aici! Ți-ar mai prinde bine să uiți și de reguli. Nu alinia urșii în poiană, sunt și ei în vacanță, răcește-ți berea în pârâu și fă autostopul.

În oricare dintre situații, uită de treburile neterminate la muncă. Ai o singură grijă aici: să n-ai chef de nimic. Acum, keep calm și privește cerul!

06.08.2013

Comentarii

Lasă un comentariu