Noua experienţă Mobexpert Office

scroll down

„Mobilier birou”. Este principala căutare în Google prin care este regăsit site-ul Mobexpert Office, bineînţeles, după căutările de brand. Ce îşi doreşte un potenţial partener de afaceri atunci când introduce sintagma în motorul de căutare? Un rezultat cât mai rapid, profesionist şi uşor de accesat, care să-i deservească eficient nevoile de business. Am încercat să răspundem acestor criterii prin noul site Mobexpert Office. Mai interactiv, mai simplu de accesat, mai dinamic. Pe scurt, o experienţă completă 2.0, care vine în întâmpinarea partenerilor noştri potenţiali şi actuali, dar şi a celor care doresc să se informeze asupra noilor trenduri în materie de mobilier de birou.
Punctele forte ale noului site
De la integrarea cu Social Media şi până la harta interactivă a showroom-urilor Mobexpert din ţară, totul a fost gândit în detaliu pentru a se mula perfect pe nevoile clienţilor noştri. Aşadar, vă invităm să ne fiţi alături în noile secţiuni:
1. Mai mult Social Media. Suntem prezenţi acolo unde sunteţi şi dumneavoastră.
2. Newsletter. Cele mai recente campanii Mobexpert Office, cele mai noi produse incluse în oferta noastră, promoţii exclusive. Despre toate puteţi afla direct din inbox-ul dumneavoastră!
3. Consultantul online Mobexpert Office va fi mereu la dispoziţia partenerilor noştri şi le va oferi soluţii rapide şi eficiente pentru afacerile lor.
4. Harta interactivă a magazinelor din toată ţara poate fi accesată oricând pentru a descoperi cea mai apropiată locaţie Mobexpert, dar şi datele de contact ale acesteia.
5. Blogul Mobexpert Office. Vom împărtăşi din experienţele noastre de business, vă vom oferi cele mai noi detalii din industria mobilieră, dar şi sfaturi utile despre amenajări interne şi întreţinerea mobilierului.
6. Catalogul online. Veţi putea accesa cataloagele Mobexpert Office online într-o manieră elegantă şi simplu de navigat.
7. Comentarii. Feedback-ul dumneavostră este foarte important noi, fiind cel care ne ajută să ne transformăm şi perfecţionăm constant.
Dacă aţi testat noul Mobexpert Office, aveţi sugestii sau obiecţii, vă aşteptăm cu drag impresiile în secţiunea de comentarii de mai jos!

28.05.2012

Comentarii

Lasă un comentariu