Next step

scroll down

Salvator ca o umbrelă pe timp de ploaie sau, rămânând în spaţiul de lucru, ca un cuier de birou, planul B este şablonul numărul unu care deschide seria noastră de Canoane la locul de muncă. Iată două scenarii:

No way feedback

Superiorul tocmai ţi-a transmis că are anumite îngrijorări cu privire la proiectul tău? E clar, ideile tale îşi trăiesc ultimele clipe! Iar pentru că e bine să nu rămâi descoperit, îţi recomandăm să ai mereu în mânecă un plan B şi o bibliotecă modulară în care să păstrezi toate dosarele. E bine să ai la îndemână argumentele potrivite şi destule rafturi pentru o a doua variantă de proiect, cu toate graficele şi calculele adiţionale! Nu credem că inovaţia are nevoie de cifre, am învăţat însă că e mai bine să fii en garde.

Never give up guy

Tocmai ţi-a fost respinsă propunerea, însă entuziasmul tău a rămas la cote alarmante? Atacă problema dintr-alt punct de vedere, într-un plan B! Românii i-ar spune cu altă pălărie. Englezii, cu renumita lor diplomaţie, another approach. Important este că nu te dai bătut. Avem pentru tine un organizator dispus pe orizontală, pentru ca nimic să nu te încurce în concretizarea ideilor tale.

To be continued...

03.12.2012

Comentarii

Lasă un comentariu