Ne-a plăcut, mai facem!

scroll down

Ieri s-a încheiat oficial campania Living at social work începută acum 5 săptămâni. Ultimul scaun a ajuns la câştigătorul lui şi, din câte ne-am dat seama, a fost foarte bine primit. Sperăm ca toţi cei care au câştigat unul dintre cele 4 scaune să lucreze mai cu spor şi mai confortabil de acum înainte. Pozele cu câştigătorii şi scaunele sunt deja postate pe pagina noastră de Facebook.

Ne-a bucurat foarte tare să vedem numărul mare de oameni care folosesc reţelele sociale cât timp sunt la birou, noi fiind adepţii liberului acces la mediul online. Fie că vorbim despre Twitter, Facebook, Pinterest sau Google+, interesul manifestat a fost destul de mare şi motivele pe care le-am primit de la voi au fost din cele mai interesante, cu informarea şi relaxarea în pole-position.

Acum că am aflat cine şi de ce accesează reţelele sociale de la birou, ne gândim că este foarte important să vă spunem şi care este poziţia corectă pe care trebuie să o avem atunci când stăm pe scaunul de birou. Pentru că, nu-i aşa, majoritatea suferim de dureri de spate, de gât sau de braţe după ce petrecem câteva ore pe scaun. Dacă nu le putem elimina, măcar să le reducem intensitatea şi frecvenţa. Aşa că staţi cu ochii pe noi, în curând ne apucăm de treabă.

Mulţumim încă o dată tuturor celor implicaţi în campania „Living at social work!” cu un comment, like sau share şi vă aşteptăm să fiţi la fel de activi şi în campaniile ce vor urma!

Acum bucuraţi-vă de week-end, cât a mai rămas din el, pentru că e aproape luni şi de mâine suntem cu toţii la birou!

 

17.03.2013

Comentarii

Lasă un comentariu