Matematica Mobexpert Oradea

20.07.2012

Mobexpert Office Blog - Matematica Mobexpert Oradea

Poartă numărul 12.

Are 8.000 de mp, dintre care peste 200 sunt dedicaţi exclusiv Mobexpert Office.

Cele 9 fabrici româneşti ale grupului au creat majoritatea pieselor de mobilier.

Este deschis 7 zile din 7.

Între 10:00 – 21:00, vă aşteaptă cu piese fabuloase de mobilier rezidenţial sau pentru birou, iar consilierii Mobexpert sunt pregătiţi în fiecare clipă să vă vină în ajutor.

40 de angajaţi oferă gama completă de servicii Mobexpert: transport şi montaj gratuit la domiciliu pentru achiziţii peste o anumită valoare; un produs special de creditare pentru clienţii Mobexpert; cecuri cadou şi carduri de fidelitate, precum şi servicii de design.

O investiţie de 2.000.000 de euro.

Dincolo de toate aceste numere se află pasiunea şi dedicarea noastră, a celor care am muncit neîntrerupt pentru ca noul hipermagazin Mobexpert, deschis ieri la Oradea, să se muleze perfect pe dorinţele, nevoile şi aşteptările dumneavoastră.

Promisiunea Mobexpert

Hipermagazinul este dedicat clienţilor noştri din Oradea, dar şi celor din Cluj Napoca sau Timişoara. Iar promisiunea făcută de Dan Şucu, atunci când vine vorba despre serviciile Mobexpert, a fost păstrată cu sfinţenie şi de această dată.

„Clienţii noştri constituie clasa activă a României; sunt acei oameni care îşi construiesc vieţile şi carierele cu ambiţie, pasiune şi seriozitate şi fac economia să meargă. În acelaşi timp, reprezintă şi categoria cea mai lovită de criză. Noi credem că le datorăm respect şi le-am promis confort, produse foarte frumoase, de valoare, la cele mai bune preţuri pe care le putem obţine. Magazinul pe care l-am deschis în Oradea ilustrează această promisiune”, a declarat Dan Şucu, Preşedintele Grupului Mobexpert.

Imagini din noul magazin, puteţi vedea pe pagina noastră de Facebook.

20.07.2012

Comentarii

Lasă un comentariu