Locul I la Design Interior în cadrul anualei de arhitectură OAR Muntenia Vest

Autor: Mobexpert Office scroll down
Încă un premiu și multă bucurie la noi la birou. Așa se întâmplă atunci când în spatele proiectelor frumoase stau oameni pasionați care merită felicitați, încurajați și susținuți. 
Amenajarea interioară a recepției din cadrul sediului central Bergenbier, realizată de Adriana Sanislav a câștigat locul I la Design Interior, în cadrul anualei de arhitectură OAR Muntenia Vest.
 
Detalii despre proiect
Proiectul de design interior prezentat constă în reamenajarea zonei de recepție aferentă accesului la etajul 1 al clădirii de birouri, în care se află birourile Bergenbier.
A fost, astfel, modificat space-planning-ul inițial, iar două dintre încăperi și-au modificat funcțiunile. Acest lucru nu a necesitat o intervenție majoră asupra sitului, compartimentările fiind realizate cu pereți din gips-carton și pereti modulari din sticlă.
Recepția a fost poziționată în zona accesului principal la etajul 1, înaintea sistemelor de securitate. Mobilierul din acestă zonă este realizat special pentru a corespunde noilor dimensiuni și este proiectat sub îndrumarea departamentului de marketing pentru a include elemente de branding specifice.
Clientul a văzut mai multe variante ale proiectului, însă, acestea au fost revizuite de fiecare dată conform brand book-ului. De asemenea, gama cromatică a fost stabilită în funcție de campaniile de marketing ale Bergenbier, iar o parte dintre finisaje au fost realizate la solicitarea clientului.

Mobilierul este realizat din MDF cu o structură metalică interioară, panou frontal din sticlă și cantul placat cu alucobond (plăci compozite din aluminiu) auriu. 
Sigla luminoasă este realizată din plexiglas. Elementele de design special proiectate se întâlnesc atât în zona recepției, cât și în zona de așteptare sau relaxare:
  • suporturile pentru logo-urile băuturilor ce aparțin brandului Bergenbier, sub formă de capace de bere (situate în spatele recepției);
  • instalațiile ce încadrează corpurile de iluminat din zona de relaxare sunt realizate din lemn pe structură metalică și sunt inspirate din lăzile vechi pentru sticlele de bere;
  • panoul din plută sub formă de sticlă este folosit pentru anunțurile interne dedicate angajaților;
  • măsuța de cafea este inspirată de paleții care se găsesc în cadrul depozitelor de bere.
 
Toate acestea sunt elemente oferă o atmosferă relaxată spațiului de lucru. Stilul modern-industrial este foarte bine reprezentat în zona de relaxare. Mobilierul realizat la comandă și scaunele realizate din metal, se încadrează foarte bine stilului. De asemenea, aceasta zonă a fost completată, la finalul proiectului, cu o pereche de manuși de box semnate de un mare sportiv român. Sunt o piesă de rezistență a amenajării, puse în valoare într-o casetă luminoasă, special creată.
 
Despre Adriana Sanislav
Luna aceasta a venit cu 2 vești bune pentru Adriana, a câștigat locul I la Design Interior cu proiectul Bergenbier și a finalizat stagiatura, obținând dreptul de semnătură.
Arhitect în cadrul departamentului de vânzări, Adriana Sanislav este alături de echipa Mobexpert Office de 6 ani, încă de când era studentă.
„A început colaborarea cu noi prin intermediul unui program de internship, în primăvara anului 2008, moment în care se afla în anul 2 de facultate. Am observat ca este o persoană creativă și foarte conștiincioasă, astfel că, în mai puțin de o lună, am stabilit să o angajăm part-time. La început a lucrat împreuna cu arhitecții din departament, însă, foarte rapid a început să aibă și propriile proiecte. La finalul facultății, după aproximativ 4 ani de Mobexpert Office, Adriana a adunat în portofoliul său peste 100 de proiecte realizate. Consider că Adriana a ajuns la maturitate profesională. Încă de acum 3 ani, proiectele ei concurau de la egal la egal cu cele ale arhitecților și designerilor consacrați. Experiența acumulată și caracterul deosebit al Adrianei fac din ea un adevarat profesionist cu care oricine ar fi mândru să lucreze, ne povestește Ștefan Rădulescu, directorul diviziei de vânzări directe al Mobexpert Office. 

Colegii spun despre ea că este foarte puternică, ambițioasă și că atunci când își propune ceva, sigur realizează.
Ea consideră că misiunea ei alături de noi nu s-a încheiat, mai sunt multe de învățat și mai ales de realizat, iar Mobexpert Office îi oferă cadrul potrivit în care orice arhitect se poate dezvolta frumos.

Talentul, pasiunea și ambiția îi descrie pe toți colegii noștri.
Vă vom face cunoștință cu fiecare dintre ei prin intermediul proiectelor frumoase pe care le-au realizat, recunoscute chiar de specialiștii în domeniu. 
14.10.2014

Comentarii

Lasă un comentariu