Living at work - biroul tău!

24.09.2012

Mobexpert Office Blog - Living at work - biroul tău!

Pentru că biroul este o a doua casă pentru noi, am hotărât să aflăm ce poveste se ascunde în spatele birourilor colegilor noştri. Astfel, am rugat-o pe colega noastră Andreea Tănăsescu să spargă gheaţa şi să ne povestească ce obiecte are pe birou şi ce reprezintă ele pentru ea. Să vedem ce a răspuns:

Bună, O să încerc să scriu câteva cuvinte pentru fiecare obiect pe care l-am numerotat în fotografie:

1. Pantofii

Cu toc înalt, te scot din încurcătură când ai o întâlnire importantă sau vrei să ieşi în oraş după serviciu. Transformă o întreagă ţinută şi se potrivesc la aproape orice. O pereche de pantofi nude cu toc îţi oferă în primul rând înălţime şi un boost de încredere.

2. Glossul de buze

Un mic refresh din când în când nu strică. Face echipă bună cu pantofii cu toc înalt şi cu parfumul mic din geantă.

3. Crema ascunsă în spatele monitorului

Este multifuncţională, pentru pielea deshidratată. Bună şi pentru curăţat pantofii din piele.

4. Tăbliţa de plută cu nimicuri 

Aici sunt adunate multe obiecte primite de la colegi sau prieteni şi câteva fly-ere, cum ar fi cel cu Recht auf Privatsphäre, care este o petiţie pentru dreptul omului la intimitate, la spaţiul personal. L-am primit în Viena, într-o zi în care am văzut o mare de oameni care manifestau pe Mariahilfer Straße. Mi s-a părut potrivit pentru colţişorul meu de lucru.

5. Cardul cu Keep calm and drink tea 

Un mesaj conceput de colegele mele de birou, în dar de ziua mea. E drăguţ. Îmbie la o ceaşcă de ceai şi un minut de relaxare... la birou.

6. Teancul de reviste glamour

Sunt utile pentru momentul mai sus menţionat.

7. Ruleta 

Este esenţială când, bineînţeles, ai nevoie să măsori un spaţiu care urmează să fie amenajat. Este nelipsită şi trebuie să fie mereu la îndemână.

8. Praştia 

Este o achiziţie din teambuilding, a se citi sport extrem. Biroul nostru de proiectare fiind deasupra celui de vânzări, vă daţi seama cât de utilă este această praştie din când în când. E a întregii echipe în caz de ostilităţi.

9. Tubul cu balonaşe de săpun 

Trebuie folosit în imediata apropiere a unui aparat de aer condiţionat şi milioane de balonaşe colorează atmosfera din birou. Ajută la întreţinerea bunei dispoziţii. Tot o achiziţie din teambuilding.

10. Jucăria de sub monitor

Are ori faţa zâmbitoare, ori furioasă şi le e utilă... celorlalţi.

   

24.09.2012

Comentarii

Lasă un comentariu