„Living at work”

scroll down

Momentul în care realizăm că motto-ul „Living at work” este atât de prezent în cursul firesc al vieţii cotidiene este cel mai bun pentru a conştientiza importanţa mediului de lucru.

Suntem influenţaţi în permanenţă de lucrurile care ne înconjoară, care ne afectează dispoziţia şi implicit eficienţa, acesta este şi motivul pentru care ar trebui să acordăm o mai mare importanţă modului în care ne amenajăm spaţiile de birouri în care petrecem atât de mult timp.

Confortul pe care îl cream prin alegerea unui mobilier ergonomic şi placut ca design prin varietatea de materiale, texturi şi culori care pot fi combinate, are un impact mult mai larg asupra noastră pe lângă aspectul estetic al biroului. Transformarea unui spaţiu de lucru intr-un loc care să-ţi ofere posibilitatea de a te simţi bine şi care să-ţi favorizeze performanţa contribuie în mod direct la senzaţia de a reveni cu plăcere la birou zilnic iar corelat cu relaţii interpersonale pozitive poate transforma munca într-o activitate foarte plăcută.

De multe ori, în luarea deciziilor cu privire la amenajarea spaţiului destinat birourilor, lipsa unui consultant cu experienţă şi focusarea pe criterii economice atenuează sever capacitatea de a crea un mediu care să ofere un plus de valoare prin motivarea emoţională şi stimularea randamentului viitorilor utilizatori.

Toate aceste detalii de mai sus nu sunt copiate dintr-o carte de marketing, sunt transpuse din experienţa noastră de zi cu zi iar dacă îţi propui să acorzi timpul necesar pentru a conştientiza importanţa lor şi să acţionezi în sensul de a îmbunătăţi  performanţa estetică, funcţională şi tehnică a biroului tău şi al colegilor tăi cu siguranţă o să te poţi bucura de o productivitate mai bună, implicit mai mult timp liber pentru viaţa ta personală, iar atunci o să poţi folosi cu plăcere sintagma „Living at work” !

 Mihai Chintbrauner

28.05.2012

Comentarii

Lasă un comentariu