Living at „social” work!

scroll down

Într-o vreme în care unii descoperă că există viață după birou, noi am inventat viața la birou: ne-am mutat, pe timpul zilei, la serviciu, cu toate acele fetișuri care ne fac să ne simțim ca acasă. Am început prin a ne aduce fotografiile cu persoanele dragi, am continuat cu suvenirurile primite de la prieteni și cana preferată de cafea.

Apoi, chiar pe când ne luam o binemeritată pauză, am realizat că lipsea ceva. Conexiunea la internet părea de-a dreptul un post-it fără lipici în lipsa unor noutăți de minut, schimburi de opinii, fotografii cu sediul marilor companii și a unor update-uri la viața personală ori profesională, anunțate în timp real. Hotărât lucru, absentau nejustificat Twitter, Google+, Pinterest și Facebook. Și nu le-a luat mult până să se acomodeze cu ritmul nostru de lucru, pe care suntem convinși chiar că l-au îmbunătățit. Suntem prezenți, motivați, inspirați!

Hai și tu în social media! Spune-ne într-un comentariu în josul articolului sau chiar pe rețelele de care am amintit de ce consideri că sunt mai utile decât mousepadul la birou, iar noi, prin tragere la sorți, îți oferim ceea ce meriți: un scaun ergonomic pentru un plus de verticalitate. Dacă ne arăţi şi un produs din gama office care te-a atras, cu atât mai bine.

Patru reţele de socializare, patru scaune personalizate special, patru săptămâni de campanie.

Să fim fair play, toată lumea o face, dar câți recunosc?

Continuăm demonstrația că Log Inul nu produce pagube în pauza următoare.

Hai, save password şi ne citim luni, când scoatem la bătaie primul scaun!

08.02.2013

Comentarii

Lasă un comentariu