Links we like

23.02.2013

 Mobexpert Office Blog - Links we like

Încă un week-end pentru deconectare, fie că îi spui jogging/lectură/acasă la mama ș.a.m.d., așadar încă o listă cu link-uri care îți dezvăluie cât de încărcată ți-a fost săptămâna. Noi am ratat 2 din 5, deci ne păstrăm optimismul!

1. Deși ne îndoim că n-ați auzit de Harlem Shake, dansul cu mișcări greu de încadrat într-un stil, urmăriți aici o înregistrare video cu angajați care își fac de cap pe masă când șeful nu e prin preajmă. Credem însă că va afla în cele din urmă, de vreme ce au postat-o pe canalul YouTube oficial al companiei. Varianta cu bunicuțele o găsiți pe internet. Gangnam Style is dead, long live Harlem Shake!

2. Incontestabil noutatea care ne-a înseninat săptămâna de februarie indecis: un film de nota 6 în România este premiat cu un FIPRESCI și un Urs de Aur. Poziția copilului, un film de așteptat cu nerăbdare, rulează din 8 martie în cinematografe.

3. Poate veți dori să comandați prânzul la birou dintr-altă parte: vă sugerăm, așadar, să vă amuzați urmărind o animație despre excese, recomandată de prieteni de-ai noștri naivi, pe care îi endorsăm gratuit, de vreme ce avem o pasiune comună, muncim românește!

4. De curând, YouTube a împlinit un an de școală sau doi, nu știm exact, ne-a amețit clasa pregătitoare, cert e că are 8 ani frumoși, plini cu pisicuțe și cățeluși simpatici, dar cu oameni făcând gesturi de neînțeles. Cel mai probabil e un lobby din partea animalelor sătule să fie obligate să se prostească în fața camerelor de luat vederi, telefoanelor smart după caz.

5. Credeai că interviul tău de angajare a fost dur. Să-l vezi pe acesta!

Astăzi nu te reținem mult, știm că ți-ai planificat destule plăceri pentru timpul liber!

23.02.2013

Comentarii

Lasă un comentariu