Links we like

17.02.2013

Mobexpert Office Blog - Links we like

Pentru că petreci mai bine de 8h/zi la birou și ratezi destule noutăți funky, inaugurăm o nouă serie de articole: Links we Like. Pe scurt, ce ți-a scăpat din vedere de luni până vineri, de la evenimente în urbe la virale, citești sâmbătă la noi pe blog. Cu plăcere!

1. Începem cu ocupid world, o lume sub monopolul lui 14 februarie, și vă recomandăm ediția din data cu pricina a emisiunii Asta la revista mesei, nene!. De asemenea, vă dăm de veste că, începând cu 18 februarie, veți avea încă un podcast de ascultat în drum spre serviciu: Asta la istoria! Asta la memoria, nene!, emisiune despre istoria noastră recentă.

2. Dacă nu ați ajuns încă pe Arena din Cluj, inaugurată în noiembrie 2011, citiți pe blogul celor de la igloo despre acest stadion din categoria UEFA Elite.

3. Ne-a mai plăcut jurnalul lunii ianurie din viața de Alex Gâlmeanu, fotograf profesionist a cărui muncă o urmărim și apreciem. În aceeași ordine de idei, încă un feed pentru agregatorul tău: http://stevemccurry.wordpress.com/ .

4. Despre noua față a YouTube citești pe blogul lui Victor Kapra.

5. „Push to add drama” devine show TV. Campania care comunica lansarea postului TV TNT Benelux va deveni show de televiziune. Mai multe detalii despre un viral mondial care se mută pe televizor aici.

6. Despre snowboarding citești pe blogul lui Andi Moisescu.

7. Un magazin de Dizainăr care merită vizitat. Dacă sunteți din București cu atât mai bine, dacă nu, treceți pe acolo când ajungeți în capitala noastră minunată.

8. Cel mai premiat film de animație românesc al tuturor timpurilor este disponibil și pe DVD. Dacă nu l-ai văzut încă, îndreaptă-te către un magazin de specialitate, repede! Detalii găsești aici.

9. Dacă ești abonat al RCS și nu mai poți urmări Discovery, te-ar putea interesa articolul de pe Riscograma.

Cele 9 se opresc aici, cum suntem diferiți, nu ne plac cifrele rotunde. Până sâmbăta viitoare, bucură-te de zilele astea două, pentru că de luni o iei de la capăt!

17.02.2013

Comentarii

Lasă un comentariu