Înscrieți-vă în comunitate și puteți câștiga un premiu confortabil!

30.01.2015
Confortul este relativ. Cu toții îl percepem și îl tratăm diferit, oriunde am fi, acasă sau la birou. Însă un lucru e cert, depinde de noi.
Așa cum pentru amenajarea sufrageriei petrecem suficient de mult timp căutând canapeaua potrivită sau mobilierul, așa ar trebui să ne preocupe și amenajarea biroului dacă vrem să ne simțim bine. Și este păcat să nu o facem luând în considerare că petrecem mai bine de 8 ore pe zi acolo. 

Pentru început, ne-am propus să vă ajutăm să aflați cum e să stați confortabil. 
Dacă vă înscrieți în comunitatea celor care își doresc ca timpul petrecut la birou să fie o plăcere, în perioada 01.02 - 01.03.2015, puteți câștiga un premiu confortabil, scaunul operațional Miro
În plus:
✓ Noutățile și Ofertele Speciale vor ajunge prima oară la voi.
✓ „Papucii” unui client fidel sunt confortabili și veți avea ocazia să îi încercați.
✓ Surprizele pentru voi vor fi Speciale.

Cum funcționează?
Vizitați-ne pe site, office.mobexpert.ro sau pe pagina de Facebook, în perioada 01.02 – 01.03.2015, introduceți adresa de e-mail și veți intra automat în tragerea la sorți pentru un scaun operațional Miro, în valoare de 1.094 lei (TVA inclus).

Care este premiul?
Câștigătorul va primi un scaun Miro albastru, în valoare de 1.094 lei (TVA inclus). Norocosul va fi anunțat pe blog și pe pagina de Facebook Mobexpert Office, în 15.03.2015. 
 
Regulamentul concursului este disponibil aici.
Succes!
 
30.01.2015

Comentarii

Lasă un comentariu