[UPDATE] Începem anul cu vești bune și oferte speciale!

12.01.2015

Cadouri, vacanțe, relaxare, mese în oraș cu prietenii, toate acestea pot fi motive pentru care salariul vostru să dispară cât ați zice pește. Așa că ne-am gândit să vă ajutăm să vă luați mai repede măsuța de cafea mult dorită, alături de fotoliul colorat și de scaunul de birou confortabil. 
Câteva dintre acestea vă vor ajuta să aveți diminețile mai fericite și ziua cu mai mult spor și inspirație.

O soluţie elegantă şi completă pentru cerinţele moderne ale unui birou multifuncţional. Oxi poate transforma locul de muncă obişnuit într-un mediu de creativitate şi eficienţă ce poate fi adaptat cu uşurinţă conform necesităţilor în perpetuă schimbare. Flexibilitatea sistemului Oxi este accentuată prin integrarea stocării în limitele staţiei de lucru pentru a maximiza utilizarea spaţiului şi eficienţa.

 

Path este gazda perfectă pentru momentele acelea din zi în care v-ați planificat să stați la o cafea cu un coleg de birou sau cu un partener de afaceri. Simplă și modernă, măsuța de cafea Path se asortează ușor cu amenajările moderne și elegante. Cu blatul din sticlă securizată și picioarele din oțel, măsuța Path se întreține ușor, este ușor de mutat dintr-o parte din alta și foarte simplu de curățat. 

Canapeaua Plug-In se potrivește zonelor de așteptare vesele și colorate. Aceasta conține o măsuță, pe care o puteți folosi pentru a lucra la proiectele voastre sau unde vă puteți relaxa cu o cafea sau chiar o gustare. Spătarul vă asigură confortul și un mod de lucru plăcut și vesel. Canapeaua Plug-In este disponibilă în combinația de culori alb și portocaliu.

Scaunul Seat-Table este ingenios și foarte util pentru că poate îndeplini 2 funcții, scaun sau masă de lucru, având un sistem de basculare, care permite transformarea lui din scaun în masă de lucru. Dacă lucrați într-un birou open space și aveți de lucru la un proiect important, iar nevoia unui spațiu în care să fiți doar voi și ideile voastre este tot mai mare, o sală cu scaune Seat-Table poate fi o soluție. 

Oferte Speciale!

Birouri

12.01.2015

Comentarii

Lasă un comentariu