În 2013, în tendinţe sunt ideile tale

scroll down

Anul în care tocmai am păşit cu entuziasm se anunţă unul al originalităţii. După un 2012 în care anvergura a fost dominanţa din spaţiile de lucru, revenim la esenţial: designul simplu, epurat, dar în culori energizante. Temperarea este tendinţa, însă nu şi monotonia.

Mai mult, în 2013, invariabil, fiecare cant va reflecta personalitatea ta. Alege ceea ce te încântă de la o primă privire şi combină după bunul plac!

ECOcentrism

ECO-ul rămâne şi anul acesta noul negru: de la cuier până la desk-uri, mobilierul şi accesoriile pentru birou sunt realizate din materiale naturale şi/sau prezintă culori neutre. Iubitorii de autentic ne pot vizita oricând, le atragem atenţia cu gama noastră pentru depozitare Combi. Finisajele din stejar crem şi nuc natur sunt propunerea noastră tentantă.

Back to... Red

Nici nu am scăpat de omniprezentul roşu al Crăciunului, mai bine zis al băuturii carbogazoase care ne-a colorat sărbătoarea, că ne va însoţi întregul an. O veste bună pentru expansivi, cărora le recomandăm gama E.O.S, un concept minimizat şi modern, de înaltă utilitate.

Alăturări inedite

Este un timp propice pentru artisticitate. Regulile sunt, din nou, reinterpretabile, adaptabile propriilor necesităţi şi preferinţe. Creativilor le propunem, aşadar, linia Zed, care îmbină magistral forma şi cromatica.

 

Pe toţi ceilalţi îi sfătuim să ne treacă pragul, nu s-au găsit, până acum, energii pe care să nu le putem transpune, elegant sau exuberant, într-un mobilier cu personalitate pentru spaţiul de lucru.

03.01.2013

Comentarii

Lasă un comentariu