Hai pe Facebook!

scroll down

La Mobexpert Office, ne-am mutat la birou de dimineața până seara. De aici și sloganul nostru: Living at work. N-am uitat să luăm cu noi câte ceva de acasă, de la cana preferată de ceai la suveniruri din călătorii și chiar parola de logare pe Facebook. Credem că „the network” este privită, superficial, ca un loc de încărcat fotografii despre care nu ai vrea să afle șeful tău. Există și moduri extraordinare de a împărtăși emoție pe Facebook.

Noi o vedem altfel. Am întâlnit oameni minunați, dedicați unor pasiuni inedite, din colțuri de lume diferite și ne-am bucurat împreună de realizările lor: schimbă mentalități, îi învață pe ceilalți să o ia de la capăt, contruiesc împreună. Facebook sau despre poveștile unor oameni, despre amintirile unor oameni, despre oameni pe care i-ai putea cunoaște, despre oameni. Într-un final, cu toții suntem Daniel Cui. Hai cu noi în jurul lumii să descoperim oameni deosebiți care fac lucruri mari!

Dacă îți place manifestul nostru, spune-ne într-un comentariu în josul articolului sau chiar pe rețeaua de socializare despre care vorbim ce motive ai să aduci Facebook-ul la birou şi arată-ne un produs de pe site care ţi-a captat atenţia! Noi tragem la sorți un răspuns și îi oferim unui angajat sociabil un scaun de lucru ergonomic, ca să se bucure de o poziție confortabilă, indiferent câte ore s-a mutat la birou.

UPDATE: Câştigătorul este Cetin Ametcea! Felicitări!

04.03.2013

Comentarii

Lasă un comentariu