Familie, pasiuni și job, toate într-un singur birou

Autor: Mobexpert Office scroll down

Biroul din spatele succesului ne-a dus în locuri frumoase astă vară. Acțiunea se petrece într-o casă veche, cu pereți înalți, aproape de Piața Romană, vizavi de una dintre secțiile Facultății de Arte. Parcă am aterizat într-un alt colț al lumii, boem și optimist, am deschis o ușă din lemn și fier forjat, foarte grea și înaltă, scări în spirală, ușa de lemn masiv și intrarea îngustă tare.
Am ajuns la Chinezu în birou, „mare maestru de isprăzi 2.0”, care ne-a întâmpinat cu tinerețea și voia bună, „studențește așa”, cum îi place să-l descrie. Nici nu i se potrivea un altfel de birou unui om care s-a născut în Maramureș, citește mult despre istoria Imperiul Roman, joacă Civilization și este un optimist convins.

Ne-am invitat puțin la Chinezu la birou din dorința de a afla mai multe despre el și despre locul care îl inspiră în fiecare zi, #birouldinspatelesuccesului și am avut multe surprize.
(A) L-am întrebat care este obiectul de care nu se poate despărți la birou, ne-a uimit, agenda este accesoriul cheie. A încercat multe aplicații pentru mobil, dar s-a întors la agendă, „e sfântă”, cum îi spune el. Am tras cu ochiul și am văzut că își monitorizează articolele de pe blog, în funcție de subiectul lor. Ne spune că: „faza aia când ai pus pixul pe hârtie, e altă treabă. Eu sunt obișnuit cu agenduța”.
(B) Deși are un job serios și o agenție pe care o conduce, nu uită să se relaxeze. Pentru momentele de pauză, Chinezu joacă Civilization, îi place că e așa „fain di tăt”, iar jocul nu-i lipsește de pe birou. 
(C) Ține pe birou trofeul și diploma de blogger responsabil pentru a-și aduce aminte în fiecare zi că e bine să faci bine, e bine să te gândești și la cei din jur și să îi ajuți așa cum poți. 
(D) Controller-ul de volum, un alt obiect pe care îl are mereu aproape, este lângă laptop, asta pentru a ține în frâu refrenul de la Cemetery Gates, în momentul în care intră cineva în birou.
(E) Telefonul, căștile și aparatul foto sunt nelipsite din birou, ne-a zis că nu se știe niciodată când are nevoie de ele.
(F) Medaliile îi aduc aminte că este un câștigător. A fost căpitanul echipei bloggerilor la maratonul organizat de Raiffeisen Bank și a fost selecționer la Cupa Bloggerilor la fotbal.
(G) Lucruri care îi aduc aminte de „acasă” sunt și ele în biroul lui Chinezu. Este mândru băimărean care nu și-a pierdut accentul și care poartă alături de el, la birou, familia. Desenul Marei este atârnat cu grijă pe perete, în spatele lui. 
(H) O masă mare și multe scaune tronează în biroul lui, fiind mereu înconjurat de oameni, are nevoie de spațiu pentru a-i așeza pe toți. 
(I) Multe obiecte care îi amintesc de brandurile dragi le păstrează cu nostalgie la birou, Bitdefender, Raiffeisen Bank, TNT Express, Lidl România sau Timișoreana.
 
 
Tinerețe fără bătrânețe și optimism cu carul, ne-am dat seama că oamenii frumoși atrag povești frumoase. Am descoperit o parte dintre poveștile despre Baia Mare, familie, pasiuni sau job ale lui Chinezu, pe restul vă lăsăm pe voi să le descoperiți la el pe blog, www.cristianchinabirta.ro.
#birouldinspatelesuccesului
 

Comentarii

Lasă un comentariu