E un dulap? E o partiţie? E noul Overbox!

scroll down

Pentru o utilizare inteligentă a spaţiului la birou, optează pentru o partiţie cu dublă funcţionalitate: Overbox permite asamblarea mai multor dulapuri pentru a crea pereţi despărţitori cu grad ridicat de fonoabsorbţie. Personalizează-ți zona de lucru astfel creată în funcţie de circumstanţe: alege o masă flexibilă, cu mai multe module, pe care o poţi transforma ulterior în birou individual. Pune la punct ultimele detalii ale unui proiect împreună cu întreaga echipă!

În plus, structura este stabilă şi independentă, astfel că nu necesită fixarea de plafon, iar sistemul de prindere simplificat facilitează montarea întregului ansamblu. De asemenea, uşile sunt disponibile în două variante: din sticlă, pentru un plus de transparenţă şi deschidere către exterior, respectiv pline, pentru mai multă intimitate şi concentrare la locul de muncă. Fronturile dulapurilor, respectiv blaturile de birou, pot fi configurate variat, de la melamină până la furnir: poţi alege un singur finisaj, pentru a-i conferi spaţiului tău de lucru un aspect unitar, sau îmbina mai multe materiale, pentru un plus de dinamism.

Costurile de achiziţie ale partiţiei diferă în funcţie de necesitățile și preferinţele tale: mai multe sau mai puţine dulapuri, diferite finisaje ş.a.m.d. Important este că poţi alege exact ceea ce îţi doreşti!

11.10.2012

Comentarii

Lasă un comentariu